Autor Subiect: "Greierasii" mei iubiti  (Citit de 18778 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: "Greierasii" mei iubiti
« Răspuns #20 : 29.Sep.2008, 12:22:46 p.m. »
Cand cei de la Iasi l-au remediat ceu au facut de fapt? NU ti-au spus sursa zgomotului?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #21 : 29.Sep.2008, 06:57:54 p.m. »
Mi-au zis ca au verificat evacuarea si nu atingea nimic, ceva pe sub motor tablite ceva au tras de ele, miercuri m-am programt la un service sa o ridic pe elevator sa vad eu ce are si daca se poate remedia???

Am remediat problema lipsea un surub de la priza de aer ori a cazut cel mai probabil sau cei de la iasi nu l-au strins cum trebuie
« Ultima Modificare: 02.Oct.2008, 08:27:34 a.m. de BrSx4 »
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #22 : 08.Oct.2008, 11:20:21 p.m. »
Sa revin putin...
1. S-a schimbat caseta de directie - wow...zici ca-i alta masina  ;) Momentan sunt fericit, dar problema nu-i rezolvata fiind tot casete din stocul cu problema. Ei, service-ul, mi-au comunicat ca..vreo 10000km o sa fie oki. Totusi sper sa nu apuc cei 10000km cu caseta asta si intre timp sa vina cu solutionarea cei de la SUZUKI.
2. In mare greierasii au disparut...dar a mai ramas unul.  :P Cum au disparut? Cred ca mai mult de la sine. Ca interventii mentionez clemele care nu au existat la stalpii "A" si prinderea temeinica a contra-aripilor de plastic (fata) plus ceva mastic in zona indentificata de mine cu @MrZ
3. Au existat ceva probleme in solutionarea zgomotului existent la franare, dar au dat dovada de bunavointa si au stat pana la ora 18:00 (desi si io am venit de la ora 9:00 in service) si au rezolvat problema cu zgomotu'. Au schimbat sabotii!!!
TOTUSI, frana de mana tine ...la al 11lea dinte ceea ce nu este prea normal vs alte marci.
Multe impresii nu prea am ...pentru ca mi-au expirat numerele iar in sectorul 3 lucrurile merg...ca dracu' cu taxa c**ului.
Per total incep sa fiu multumit de masinuta...:P
« Ultima Modificare: 08.Oct.2008, 11:25:32 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #23 : 09.Oct.2008, 12:21:25 p.m. »
Ma bucur tare mult ca ai rezolvat in mare parte problemele  ;) Acum poti sa te bucuri linistit de masinuta! (sau ma rog, aproape linistit :P)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #24 : 10.Nov.2008, 11:04:12 a.m. »
    Greierasul de care mentionam intr-o postare dintr-o alta sectiune (probleme cutia viteze) pare sa devina din ce in ce mai strident. Nu am reusit sa identific exact locul de unde provine dar pare a fi de undeva din bord si se aude la viteza mai marisoara (peste 70-80/h) pe drumuri proaste.
    Nu cred sa fie vorba de caseta de directie deoarece sunetul pare a fi de plastic si pare sa vina din zona senzorului de temperatura interioara din bord.
    Este destul de stresant si din nefericire cel mai apropiat service se afla la cca 170 km.
    Sfaturi?

SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 16.Mar.2009, 10:01:00 p.m. »
Na ca revin...dupa minunatele drumuri ale patriei (evitati pe cat puteti TIMISOARA-BUZIAS-LUGOS-PETROSANI-TG JIU) m-am ales cu neste greieri...prin bord de toata frumusetea. Cum se manifesta? Greu de spus..sunt sigur ca unul dintre ei vine de la nas (asa-i zic locasului unde se afla afisajul) dar ciudat, chiar foarte ciudat este faptul ca am impresia ca si parbrizul scoate neste zgomote la denivelari.
D-abia astept prima intalnire sa vi le "prezint"...poate ma ajuta cineva.

P.S. Solutii ceva pentru bord?
  • #romaniaelectrica

Offline miocrl

« Răspuns #26 : 16.Mar.2009, 10:42:44 p.m. »
parbrizul mi se pare si mie ca misca... face zgomot.
cel putin iarna am impresia ca intra apa undeva, ingheata si apoi la miscari incet incet crapa ..gheata

drumurile din vest sa fie devine?  :-/

« Ultima Modificare: 18.Mar.2009, 11:22:57 a.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline hugbear

« Răspuns #27 : 18.Mar.2009, 09:02:46 p.m. »
citeste cu atentie aici :(
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline adir

« Răspuns #28 : 28.Mai.2009, 09:22:04 p.m. »
Uf... Mi-am pus alarma si senzori parcare. Problema e ca dupa ce am iesit din service, calatorind eu cu masina pe drumurile denivelate ale patriei, am realizat ca se aude un zbarnait in anumite conditii pe undeva pe la bord sau stalpi, pe partea dreapta. Parca si pe stanga, dar pe dreapta e mult mai des si mai tare. Sa fie cazul ca nu mi-au strans suruburile suficient inapoi? Sa fi uitat sa puna inapoi cleme? Mi se pare cam devreme sa inceapa greierasii, dupa cam 170 km.
  • SX4

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #29 : 28.Mai.2009, 11:04:31 p.m. »
Unii au avut parte de ei ...la 6km.
Sa nu fie firul pentru senzorul alarmei?!
  • #romaniaelectrica