Autor Subiect: Scut motor  (Citit de 14156 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Christian 1

• Vizitator
Re: Scut motor
« Răspuns #50 : 15.Feb.2021, 01:39:40 p.m. »
@Tarantula , am vorbit la telefon si nu are timp de montat scutul sau alte treburi de genul, din pacate. :(

Offline Vecchio

« Răspuns #51 : 15.Feb.2021, 04:19:05 p.m. »
Pretenaș,
Că ai pus la motor scut înțeleg, dar diferențialul e liber? La LJ80, ăsta-l tun-am mereu (sarcină mare pe platformă - 4-5 vânători)!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #52 : 15.Feb.2021, 04:33:43 p.m. »
@Vecchio ,scutul acopera totul pe fata, astfel ca, de la marginea lui pleaca crucea cardanica si cardanul ce merge la puntea spate. Cel mai jos punct al puntii spate(curbura carcasei diferentialului) este la nivel cu scutul motor. De ce as pune scut diferentialului? Eu nu fac off road(cu exceptia faptului cand merg in locuri unde nu am alt acces decat prin off road), nu car 4-5 vanatori, mistreti morti, etc, deci este cat se poate de ok, dpmdv al utilizarii/echiparii.
Este protectie pentru eventuale pietre mari, etc ce pot fi pe carosabil, borduri inalte, chestiuni de genul. Da, mi-ar fi placut sa fie din plastic, caci era mai usor, dar cum numai asa am gasit, n-am facut nazuri. :)

« Ultima Modificare: 15.Feb.2021, 05:03:58 p.m. de Christian 1 »

Offline Tarantula

« Răspuns #53 : 16.Feb.2021, 10:54:34 a.m. »
OK!Christian 1 iti multumesc pentru informatii ! Toate bune!
  • Suzuki Ignis II M13A 2007

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #54 : 16.Feb.2021, 11:02:27 a.m. »
OK!Christian 1 iti multumesc pentru informatii ! Toate bune!
Cu placere, pacat ca nu a fost loc sa se rezolve si pentru tine...
Sper ca, poti sa revii aici cu un feedback dupa achizitie/montare.
multamn fain de intelegere.  :good: