Autor Subiect: Scut motor  (Citit de 14157 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
Re: Scut motor
« Răspuns #40 : 08.Feb.2010, 06:25:46 p.m. »
nu are nimeni schita de la scutul Ignis-ului?? eventual cine site maghiara poate intreaba pe forum-ul din ungaria ... sau daca da cineva scutul jos sa ii faca o copie pe o foaie mare de hartie scara 1:1. Se ofera careva?
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #41 : 30.Sep.2020, 05:37:00 p.m. »
Chiar daca e un topic in care nu s-a mai postat demult,eu zic ca merita informatia.
Am cumparat si montat,desi cu unele imbunatatiri si mici modificari,acest scut metalic:
https://www.scutmotor.co/scut-motor-si-cutie-de-viteza-suzuki-ignis-2001-2015
Montat,arata asa:

Offline Tarantula

« Răspuns #42 : 14.Feb.2021, 07:10:52 p.m. »
Salut,
Arata foarte bine scutul tau...sa fie cu folos!
Te rog sa-mi spui cum s-a comportat pana acum acest scut...
Am avut mai multe tentative sa-mi montez asa ceva ... dar meseriasii cu care am discutat nu mi-au recomandat acest demers...considera ca este prea  greu...prin urmare  au fost cazuri in care scutul s-a desprins in timpul rularii masinii si a provocat daune ...pe sub masina...

Merci!
  • Suzuki Ignis II M13A 2007

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #43 : 14.Feb.2021, 07:25:59 p.m. »
Salut,
Arata foarte bine scutul tau...sa fie cu folos!
Te rog sa-mi spui cum s-a comportat pana acum acest scut...
Am avut mai multe tentative sa-mi montez asa ceva ... dar meseriasii cu care am discutat nu mi-au recomandat acest demers...considera ca este prea  greu...prin urmare  au fost cazuri in care scutul s-a desprins in timpul rularii masinii si a provocat daune ...pe sub masina...

Merci!
Foarte ok, nu am avut nicio problema. Asa dupa cum am scris si mai sus, nu a fost bolt on adica s-a prins din prima, au fost pacute mici modificari la prinderile din spate si s-au pus niste distantiere sa nu culce pe anumite parti ale ansamblului motor-transmisie. Oricum nu e mare lucru de modificat, dar trebuiesc facute aceste modificari sa fie unde trebuie.

Offline Tarantula

« Răspuns #44 : 14.Feb.2021, 07:49:59 p.m. »
Merci pt. raspunsul prompt... te mai rog sa-mi transmiti daca se poate; datele de contact prin care ajung la cei care au efectuat montajul in Cluj.

Offline Tarantula

« Răspuns #45 : 14.Feb.2021, 07:52:30 p.m. »
Poate la IGNISUL meu se monteaza mai simplu fara modificari ,adaptari masina fiind 4X2...

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #46 : 14.Feb.2021, 08:09:47 p.m. »
Merci pt. raspunsul prompt... te mai rog sa-mi transmiti daca se poate; datele de contact prin care ajung la cei care au efectuat montajul in Cluj.
Sincer, nu pot sa-ti dau datele, e vorba de nasul meu care se ocupa dedicat de o marca(Subaru) si care ma are de client inafara marcii. Nu lucreaza decat pe cativa clienti vechi si foarte apropiati inafara marcii Subaru.
imi pare rau.

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #47 : 14.Feb.2021, 08:10:44 p.m. »
Poate la IGNISUL meu se monteaza mai simplu fara modificari ,adaptari masina fiind 4X2...
Tot ce se poate, al meu e 4x4. :)

Offline Tarantula

« Răspuns #48 : 14.Feb.2021, 08:18:59 p.m. »
Am inteles...am sa-mi montez scutul daca spui ca se comporta foarte bine si esti multumit. Voi fi mult..mult mai relaxat cu asa ceva montat sub baia de ulei....

Multumesc :) :) :)

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #49 : 14.Feb.2021, 09:18:28 p.m. »
Totusi, am sa-i dau maine un telefon, poate face o exceptie si revin cu raspunsul aici. :)