0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Consider ca ar trebui sa fie in primul rand obligatia minoritatii sa cunoasca si sa se supuna regulilor majoritatii, in loc sa pretinda derogari aiuristice pentru exceptiile care le convin.
Mai clar, daca ei au dreptul la o banda intreaga, atunci sa nu mai treaca (de exemplu) pe trecerea de pietoni pe bicicleta, ca doar sunt vehicule, nu pietoni.... Poate nu e destul de clar exprimat, dar am intalnit de multe ori situatia cand un biciclist din dreapta mea (eu fiind sofer) sa faca stanga fiindca a gasit o trecere de pietoni. Stop, frana si claxoane, ca era sa dau peste cineva, iar asta e ultimul lucru pe care il doresc sa se intample, chiar daca nu as fi eu de vina ...Cred ca educatia are inertie mare atat la soferii de masini, cat si la cei de biciclete. Asa ca: rabdare si perseverenta!
Vad ca unii tot insista ca e legal sa te intinzi cat poti fara sa-ti pese ca deranjezi pe ceilalti. In virtutea tolerantei clamate de multi, propun sa se desfiinteze legea complet discriminatorie care interzice accesul carutelor in orase. Haideti sa aplaudam si sustinem si mai mult milioanele de minoritari care traiesc din indemnizatii primite din taxele platite de prostii majoritari. Natie de toleranti ce suntem, asa ne trebuie.