Autor Subiect: Repozitionare roata de rezerva  (Citit de 24969 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristidav

Re: Repozitionare roata de rezerva
« Răspuns #20 : 12.Dec.2013, 01:43:37 p.m. »
Nah, nu pot sa renunt la roata de rezerva. La cat merg pe drumuri de munte/tara, nu pot sa risc ca raman acolo :(

Mi-ar placea sa am si eu suza dotata cu o roata falsa acolo, arata chiar fain :)

Deja indes bagajele pana in plafon, cand e cazul :)) Varianta cu plierea banchetei nu prea merge nici aia, fiindca am scaunul de copil pe partea dreapta (din principiu, nu-l pun in spatele meu) + am si huse, da-le jos, pune-le, etc...

Sus nu poti prinde roata, pe bare, banuiesc. SI daca poti, cred ca ti-o fura nemernicii...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #21 : 12.Dec.2013, 03:09:19 p.m. »
Dacă citesc chinezii acest topic (mai văd poze pe un altul) vor introduce mintenaş în fabricaţie roţi gonflabile cu sistem de montare pe hayon de diferite dimensiuni, inscripţionate DUMLOP, MICNELIN, etc. după preferinţele clientului.

P.S. 1 - E doar o glumă  :pardon:, am primit o veste bună şi sunt într-o dispoziţie pe măsură !
p.s. 2 - Montarea rezervorului GPL în nişa roţii de rezervă mi-a dat peste cap ordinea din portbagaj. Recunosc că nu port roata de rezervă în maşină la deplasările în localitate ci doar la deplasările mai lungi. Adică atunci când sunt şi mai multe bagaje, deci cam aiurea. În cele din urmă cred că voi lua de la LIDL un set de bare transversale pentru cupolă şi o voi cocoţa pe portbagajul de pe maşină. Că tot o alintam Oblio într-o vreme ...
« Ultima Modificare: 12.Dec.2013, 03:24:24 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #22 : 12.Dec.2013, 03:48:13 p.m. »
În cele din urmă cred că voi lua de la LIDL un set de bare transversale pentru cupolă şi o voi cocoţa pe portbagajul de pe maşină.

Bagata intr-o husa pe masura si asigurata bine, cred ca merge! Numai ca noaptea trebuie s-o bagi inauntru, sa nu tenteze pe cineva...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristidav

« Răspuns #23 : 12.Dec.2013, 04:23:06 p.m. »
Aia e si problema mea. Ar arata bine sus pe masina, fara husa (usor ciudat, dar bine), insa nu e o varianta sa lasi noaptea acolo si nici sa o tot muti...

Offline shpeedy

« Răspuns #24 : 12.Dec.2013, 04:24:59 p.m. »
Da' acuma intreb si eu: daca tot e sa pui ceva pe barele de pe plafon, nu mai bine pui un 'sarcofag' (macar ala pentru asta a fost proiectat) ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristidav

« Răspuns #25 : 12.Dec.2013, 04:44:07 p.m. »
Aici ai dreptate.  :pardon:

Offline hugbear

« Răspuns #26 : 12.Dec.2013, 07:57:59 p.m. »
@cristidav: Am unit subiectul asta cu altul pe o tema similara, asa ca poate vrei sa citesti si cele cateva pagini din urma...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline macmat

« Răspuns #27 : 12.Dec.2013, 08:27:04 p.m. »

Mi-ar placea sa am si eu suza dotata cu o roata falsa acolo, arata chiar fain :)

mersi.........

Offline cristidav

« Răspuns #28 : 12.Dec.2013, 11:03:37 p.m. »
Le citisem deja, mersi :)

Offline miocrl

« Răspuns #29 : 13.Dec.2013, 10:10:01 a.m. »
Aia e si problema mea. Ar arata bine sus pe masina, fara husa (usor ciudat, dar bine), insa nu e o varianta sa lasi noaptea acolo si nici sa o tot muti...
cine iti fura uratanie de roata de rezerva?  >:D<