Autor Subiect: Stergatoare de parbriz  (Citit de 5225 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Stergatoare de parbriz
« : 18.Mar.2009, 10:41:22 p.m. »
Va rog sa-mi recomandati un model de care ati fost / sunteti multumiti. Cele pe care le am acum "tropaie" pe geam de nu se poate...
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
Re: Stergatoare de parbriz
« Răspuns #1 : 18.Mar.2009, 10:52:43 p.m. »
eu am luat unele nu stiu cum flat .. sunt bune 2-3 luni apoi trebuiesc schimbate.  25 lei parca unul
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline danker

« Răspuns #2 : 18.Mar.2009, 11:15:41 p.m. »
- Champion 45cm,  20 Ron la Carefour Vitan, pana acum vad ca merg, au cam o luna :)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline M_TM

« Răspuns #3 : 18.Mar.2009, 11:23:06 p.m. »
Acelasi model il am si eu cam din primavara.Sunt ok.

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
« Răspuns #4 : 18.Mar.2009, 11:30:56 p.m. »
Io am pus cele mai ieftine de la Cora, aprca, din Arad, in drum spre Hu, au costat 8 lei bucata :D.
Merg brici si acum, chit ca ala din stanga are si clema rupat, adica sta doar asa, din inertie :D.

Inainte am pus Valeo (de la Augsburg): au tinut un an, bestiale, recomand.

Grija mare cand ai mizerie consistenta (gainat, zapada, gheata), se strica repede, ramana santuri, mai ales daca e rece afara. Mai bine razuiesti un pic intai mizeria, si apoi dai cu stergatoarele ... cred ca e nromal ce zic, doar ca mie mi-a fost lene sa curat parbrizul intai :).
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #5 : 19.Mar.2009, 12:17:25 a.m. »
Am avut Bosch Aero Twin si au tinut vreo 2 ani.Super stergatoare.
Acum am luat 2 prastii din Carfur,tot dastea moi cica,vreo 40 de lei ambele.Da n-am gasit de 48cm cat trebuie la sofer,numai 45.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cobra20

« Răspuns #6 : 19.Mar.2009, 11:09:22 a.m. »
eu am unele normale luat din cora cand am fost la cluj, nu stiu ce marca, pana amu is multumit de ele, oricum inainte de plecare il sterg de praf oricum las mereu masina sa se incalzeasca putin cam 1-2 minute, o sa postez ceva poze dupa masa sa vedeti despre care vorbesc
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline bocancel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #7 : 24.Apr.2009, 08:15:22 a.m. »
De la benzinarie:Champions 48cm sunt foarte bune(cel dinstanga merge si de 50 dar sunt egale pe set),inainte am luat Bosh de la benzinarie si erau proaste,cel din dreapta nu se mula ca lumea.
Acu 3 zile la Fiat mi l-eau furat pe alea originale si fiind dupa paste ,adica fara bani ,am lua de alea de la Careforre de 8 lei setul si merg(2 seturi ca imi trebuie dimensiuni diferte)foarte bine,nu ca astea Champion dar...pt cat costa,isi fac banii.
In plus cu cele lamela cumparate din magazinele mari ,Cora,Auchan am patit-o rau,ca nu erau bune de nimic si am mai dat si o gramada de bani pe ele.
NU luati insa din targ,am avut la un Matiz tot Champion luate din targ vitan si erau mai proaste ca orice.
« Ultima Modificare: 24.Apr.2009, 08:18:59 a.m. de bocancel »
Ignis 1.3 VVT 93CP 2006-company car
Albea 1.4  77CP 2007-personal car
Nu cred ca in realitate un Ignis poate sari de 180,poate doar remorcat de un Ferrari sau la vale cu vantul in spate.

Offline cobra20

« Răspuns #8 : 09.Feb.2010, 05:25:36 p.m. »
Pe care sa aleg? Am nevoie de un set nou de stergatoare. Astea pe care le am au dat duhul, lasa dare. Bani nu am pentru Bosch AeroTwin si nici nu vreau sa dau aproape 90 de lei. Oricum nu tin mai mult de 2 ani.

Clasic:

Mai nou:

Nu bagati in seama ce scrie pe poza, ca am luato de pe net.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline miocrl

« Răspuns #9 : 09.Feb.2010, 05:42:35 p.m. »
poza 2 am luat eu.. lama e la fel ca si la poza 1, avantajul e ca apa nu ingheata acolo printre fiare si neinghetand, lama va putea urmari parbizul. daca ingheata.. sta intepenit... nu mai urmareste parbrizul(cam asta se intalmpla la al meu din spate ca pe ala nu l-am schimbat)
e drept mai ingheata si asta dar nu foarte des si.. in principiu doar cel mic

am dat pe ele destul de mult..  si intradevar nu ma astept sa tina mai mult de 2 ani

mai o problemuta cu astea e ca lama impreuna cu stergatorul, in total au o grosime mai mare decat lama din prima poza. si e presupun ca aceasta grosime imi genereaza 3 cm de apa pe parbriz in partea stanga la revenire. deci o da pe toata la o parte si cand revine trage inapoi niste apa... cred ca din cauza aerodinamismului.

« Ultima Modificare: 10.Feb.2010, 07:53:06 a.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara