Autor Subiect: Picurat de lichid in interior  (Citit de 2950 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline raz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Picurat de lichid in interior
« : 13.Oct.2013, 12:35:15 a.m. »
Salut
Am un Suzuki Swift model 2009 la care am o mica problema. Am observat de putina vreme ca imi picura lichid in interiorul masinii, de sub bord, pe presul de pe partea pasagerului din dreapta. Analizandu-l mai atent, pare sa fie apa, nu pare uleios si nu are un miros specific. Picura in special cand iau viraje ample.
Aveti idee care ar putea fi problema si daca se poate rezolva fara deplasari la service?

Si a 2-a problema: scartaie rau de tot torpedoul atunci cand merg pe teren accidentat sau ma deplasez in panta. Se poate strange vreun surub pe undeva sa stea din nou fix?

Offline rexkrokiDAU

Re: Picurat de lichid in interior
« Răspuns #2 : 13.Oct.2013, 12:58:41 p.m. »
Am avut si eu aceiasi problema la SX4. Sub masina exista un furtunas prin care trebuie sa se scurga apa rezulatat din condes. Se poate desfunda daca sufli niste aer pe el, de exemplu de la un furtun de umflat roti. Trebuie insa sa ridici masina pe elevator sa ajungi la furtunas.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 13.Oct.2013, 05:52:59 p.m. »
Tremuratul torpedoului este posibil sa vina de la clema de inchidere, da doua-trei ture banda izoliera pe tija otelita de inchidere sa nu mai aiba joc(asa am avut eu la Ignis)

Offline suzukica

« Răspuns #4 : 13.Oct.2013, 06:45:09 p.m. »
Referitor la lichidul care curge in partea din dreapta a bordului, pe la torpedou...
S-a infundat scurgerea de la instalatia de aer conditionat. O poti urca pe o rampa, te bagi sub masina, si pe la mijloc, aproximativ intre rotile din fata, pe la galeria de evacuare (te poti frige), dai de un furtum de maxim 10 cm.
Pe acolo trebuie sa desfunzi, fie cu o sarmulita (cum au procedat altii), fie cu un tub/furtun (cum am procedat eu), sufli si v-a curge apa ramasa in instalatie, atentie sa nu te stropesti! Asta e toata filozofia.
In ceea ce priveste scartaitul torpedoului...
Desfa usa de la torpedou asa cu se desface atunci cand schimbi/umbli la filtrul de polen si incearca sa ungi pe acolo cu vaselina punctele de tinere a aceseia (usii) si vei vedea ca nu o sa mai scartaie!
« Ultima Modificare: 13.Oct.2013, 06:52:48 p.m. de suzukica »

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #5 : 13.Oct.2013, 07:08:16 p.m. »
Incearca sa sufli cu aer la presiune prin fantele din fata si curata filtrul de polen numai  daca este dotata masina.
In legatura cu zgomotul din torpedou scoate capacul aplica pe acea sina de metal un material cauciucat si insonorizeaza ( vizioneaza postarea insonorizare usi ) pe toate fetele capacului de plastic din exteriorul torpedoului. La interior am aplicat un material si am scapat de toate zgomotele. Asta daca nu ai cumva probleme cu caseta directie. Eu asa am procedat la mine acesta este sfatul meu.  :-j

Offline raz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #6 : 19.Oct.2013, 09:26:21 p.m. »
Multumesc mult pentru sfaturi. Asa a fost cum ati zis voi. Problema s-a rezolvat foarte rapid la service fara batai de cap sau cheltuieli. :)

Toate cele bune!

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #7 : 20.Oct.2013, 03:58:34 p.m. »
Si totusi despre ce a fost vorba la masina ta. Sau toate la un loc.... :-j