Cum la Swift nu exista topic asociat si am vazut de exemplu ca pe topicul cu bare de plafon Swift se discuta si pe SX4, propun sa tratam problema DRL-ului pe Swift aici.
Asadar, m-am uitat ieri putin la filmul de instalare al Philipsurilor de se gasesc in Carfur. 600mm distanta dintre lampi, chestie cam greu de respectat la Swiftul de dupa 2012 la un montaj undeva sub numar. Cel mult montate-n calandru sub capota. Insa-n partea dreapta a masinii, calandrul are fagurii obturati. Asadar ar fi necesara decuparea lor, ceea ce nu ma incanta absolut deloc! In plus, m-am uitat ieri pe masina, nu ai de ce sa te legi cu fixarea lampilor. Nu e absolut nimic acolo, iar sa prind jdemii de suporti nu prea as vrea.
De departe cel mai elegant montaj dupa mine ar fi cel de pe Stiftu' alb. Bricolaj/decupare intr-o "gheara" de langa un proiector, instalare artizanala a ledurilor, arata foarte bine. Dar... e artizanala. Si cere timp, efort si cunostinte. Timp si energie am, cunostinte de electrica si electronica nu. Dar sa tai din masina tot nu vreau.
Asa ca-mi ramane singura optiune, si-n afara banilor cheltuiti, cred ca de departe cea mai buna. Alea din linkul de mai sus