Autor Subiect: DRL pe SX4  (Citit de 29381 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: DRL pe SX4
« Răspuns #50 : 07.Feb.2014, 12:01:01 p.m. »
Luminile de pozitie sunt 5w ?
Puterea mi se pare destul de mica pt niste DRL-uri. Cred ca ar fi utila o putere de cel putin 21W.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

« Răspuns #51 : 10.Feb.2014, 11:15:19 a.m. »
am montat DRL-urile  ... am incercat initial langa proiectoare...
Daca s-ar fi montat la nivelul farurilor pe grila superioara, nu era mai bine ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline boga81

« Răspuns #52 : 10.Feb.2014, 11:35:34 a.m. »
Ar fi fost ilegal, mai putin de 60 cm intre ele.

Trimis de pe al meu GT-I9195 folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline suzukica

« Răspuns #53 : 10.Feb.2014, 06:12:42 p.m. »

Daca ai deja proiectoare.., este un consumator in +, desi lumineaza +

Offline Laurentiu

« Răspuns #54 : 11.Feb.2014, 09:36:52 a.m. »
Daca ai deja proiectoare..
Conform legislatiei, proiectoarele (de ceata) si lampa rosie spate (bec ceata 21W) se folosesc NUMAI pe timp de ceata, ploaie torentiala si ninsoare deasa (vizibilitate extrem de redusa). Folosirea lor in alte conditii te aduce in pragul platii unei cotizatii organului cu functia de urmarire si respectare a legislatiei rutiere.
  • Suzuki SX4

Offline hugbear

« Răspuns #55 : 11.Feb.2014, 05:14:00 p.m. »
Da' macar te scuteste de o excursie la raionul de carmangerie :)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Muttley

« Ultima Modificare: 17.Iun.2014, 09:36:06 a.m. de DanSSS »
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Swift Sport

Offline boga81

« Răspuns #57 : 17.Iun.2014, 11:23:32 p.m. »
Hmmm arata bine... too late pentru mine :(

Trimis de pe al meu GT-I9195 folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Muttley

« Răspuns #58 : 18.Iun.2014, 09:09:44 a.m. »
Cum la Swift nu exista topic asociat si am vazut de exemplu ca pe topicul cu bare de plafon Swift se discuta si pe SX4, propun sa tratam problema DRL-ului pe Swift aici.

Asadar, m-am uitat ieri putin la filmul de instalare al Philipsurilor de se gasesc in Carfur. 600mm distanta dintre lampi, chestie cam greu de respectat la Swiftul de dupa 2012 la un montaj undeva sub numar. Cel mult montate-n calandru sub capota. Insa-n partea dreapta a masinii, calandrul are fagurii obturati. Asadar ar fi necesara decuparea lor, ceea ce nu ma incanta absolut deloc! In plus, m-am uitat ieri pe masina, nu ai de ce sa te legi cu fixarea lampilor. Nu e absolut nimic acolo, iar sa prind jdemii de suporti nu prea as vrea.

De departe cel mai elegant montaj dupa mine ar fi cel de pe Stiftu' alb. Bricolaj/decupare intr-o "gheara" de langa un proiector, instalare artizanala a ledurilor, arata foarte bine. Dar... e artizanala. Si cere timp, efort si cunostinte. Timp si energie am, cunostinte de electrica si electronica nu. Dar sa tai din masina tot nu vreau.

Asa ca-mi ramane singura optiune, si-n afara banilor cheltuiti, cred ca de departe cea mai buna. Alea din linkul de mai sus  ;-)
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Swift Sport

Offline fireburn

« Răspuns #59 : 18.Iun.2014, 09:33:27 a.m. »
Cred ca ar da mai bine in partea de sus a "ghearei" la masina alba.