Autor Subiect: Cum sa ajungi sa vorbesti cu operatorul de la Relatii Clienti Cosmote, etc  (Citit de 8317 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Deci astazi am incercat disperat sa ajung sa vorbesc cu o persoana de la relatii clienti la minunatul Cosmote! Am reziliat contractul cu ei...si au trecut mai mult de 30 zile de cand am facut aceasta reziliere si evident ca aceasta nu este efectiva...
Daca vreti sa ajungeti la o persoana, la Cosmote - cel putin pentru mine a functionat, a mers scurtatura 1331.
Pentru ceilalti operatori daca aveti hint-uri, va rog shareuiti.

P.S. Cat de curand cred ca renunt si la Orange
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline shpeedy

Eu la Orange am facut online solicitare de incetare a abonamentului (asa aveam si o copie a solicitarii pe mail); m-au sunat ei sa ma ia la sentiment cu niste abonamente 'neoficiale', care nu stiu cum naiba, dar nu ieseau mai avantajoase decat Prepay-ul...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline suzukica

sa inteleg ca cei de la voda... stau ceva mai bine la capotolul rezilieri?

Offline djenavar1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Gen: Bărbat
Idea este ca nu inteleg cum la o cartela esti mai avantajat decat la un abonament(am cartele)de aproximativ 10 ani, cosmote 400 mb trafic,3-4000 min(nu stiu sigur) si 30 min nationale cu 3 euro cred ca sub 15 euro nu exista asa cv la abonament, vodafone 200 mb, 5000 min, 200 min nationale si cel mai imp internationale.La abonament cred ca la fel peste 15 euro.In plus ca la abonament(atunci)nu stiu acum incarcau factura.Exe concret : am aruncat abonam(cartela sub pat) si tot factura era de 1 million:)))))))
De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi,
Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi.

Offline NicNic

Din experientele mele cu operatorii de telefonie mobila din Romania, imi lipseste doar Vodafone.
In rest, TeleMobil, Dialog (apoi Orange) si Cosmote mi se par la fel: iti iau banii cu japca, dar nu si-au incalcat angajamentele contractuale. Cei mai scumpi si, totusi nu am renuntat, sunt Romtelecom.
Daca semnezi si le promiti ca le dai, e ok pentru ei, daca nu, asta e, te asteapta ei candva ....
Insa furt si minciuni, nici vorba. Poate sa fi fost vreo greseala de operare, in general provocata de vreun angajat, adica greseala umana ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline james442

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • uk
Deci astazi am incercat disperat sa ajung sa vorbesc cu o persoana de la relatii clienti la minunatul Cosmote! Am reziliat contractul cu ei...si au trecut mai mult de 30 zile de cand am facut aceasta reziliere si evident ca aceasta nu este efectiva...
Daca vreti sa ajungeti la o persoana, la Cosmote - cel putin pentru mine a functionat, a mers scurtatura 1331.
Pentru ceilalti operatori daca aveti hint-uri, va rog shareuiti.