Autor Subiect: Reconditionez casete si pompe directie orice model  (Citit de 18159 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Reconditionez casete si pompe directie orice model
« Răspuns #50 : 25.Aug.2015, 02:30:58 p.m. »
Salut!

În primul rând: vă mulțumesc tuturor pentru suport.

În al doilea rând:
Scuze de întârziere, revin cu niște ”noutăți”: sunetul reclamat a cam dispărut, a rămas troncănitul la trecutul în viteză peste obstacole (de genul șinelor de tramvai, amplasate transversal față de direcția de rulare). Din ce îmi aduc aminte, troncănitul este cauzat de o bucșă/șaibă undeva în zona coloanei de direcție. Probabil că într-o zi o să-mi fac curaj și o să o desfac, să văd exact unde e problema și ce s-ar putea face pentru remedierea ei. În toată această perioadă nu s-a intervenit deloc asupra ansamblului direcției.

Daaaar, la verificarea oferită de Suzuki gratuit în august, am fost la Rădăcini și au identificat două probleme - una dintre ele nu face obiectul acestui topic (respectiv amortizor spate ”un pic curs”), iar cealaltă este ”puțin joc în caseta de direcție”. Cost remediere pentru cea de-a doua, 600 EUR, doar materialele...
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline papi_grasu

« Răspuns #51 : 09.Nov.2015, 06:40:08 p.m. »
Anunt valabil.
Rezolvat probleme de directie la cativa colegi de forum dar nu isi dau cu parerea pe aici...... :fluier:
Reconditionez casete si pompe directie orice model
0742287940

Offline shmocs

« Răspuns #52 : 26.Oct.2016, 02:19:48 a.m. »
...
Daca oferta e tentanta si va hotarati va rog sa ma sunati la 0742287940 sa stabilim detaliile.
Va pot ajuta si cu o indrumare spre o pensiune sa tineti minte plimbarea la VATRA-DORNEI. ;)
Cu respect Iulian.

Salutare Iulian.
Din 2009 imi bate bucsa la SX4-ul meu din 2008, si am tot zis sa o fac, dar... stii cum e. Am mers bine-mersi si cu zgomotul ala. I-a venit vremea insa :) Poate o sa vand masina la anul.. nu stiu sigur, dar vreau sa o repar.
Am citat din postul acela pentru ca as vrea sa vin sa si stau vreo 2-3 zile pe acolo. Am mai fost odata la VD cazat chiar la casa/vila unde a stat mister Blaga, dar daca zici ca ai o recomandare .... ideea e sa fie si aproape de tine.

So, se mai poate? O sa vorbim la telefon, sa vad si eu cu concediul, etc. - dar am zis sa scriu si aici, poate mai e de folos si altora, ca vad ca de pe 09.11.2015 nu prea s-a mai dezbatut :)
Suzuki SX4 1.6 GS 4WD Argintiu.

Online Leutz

« Răspuns #53 : 26.Oct.2016, 04:40:15 a.m. »
Extraordinar  :good: :good: :good: :good:. @shmocs traieste.

Ce mai faceti domnu'? ... 7 ani (in Tibet??? sau unde) de tacere, la naiba. Hai, povesteste-ne ...

P.S. Scuze de off-topic, da' nu m-am putut abtine. Chiar o sa merg la o bere in seara asta, sa sarbatoresc momentu'. La modul cel mai sincer.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #54 : 01.Nov.2016, 04:22:28 p.m. »
Dupa cum spune si titlul reconditionez casete de directie orice marca.
..............................................................................
Mai multe relatii aici pe forum sau la telefon 0742287940.

Hai sa te binedispun eu putin. Uite un numar de telefon la care poti suna. @papi_grasu intra cam rar pe forum...

In legatura cu parola, asteapta un semn de la @admin sau de la moderatorii globali.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shmocs

« Răspuns #55 : 05.Nov.2016, 11:51:23 a.m. »
multumesc, merge contul acum :)
o sa il sun sa vedem cand ma poate primi in vizita.
Suzuki SX4 1.6 GS 4WD Argintiu.

Offline papi_grasu

« Răspuns #56 : 20.Ian.2017, 05:49:42 p.m. »
Salutare din nou..
Datorita moderatorului hugbear am recuperat contul vechi.
El primește cea mai mare bere iar :
PENTRU TOȚI UTILIZATORII ÎNREGISTRAȚI PE ACEST FORUM OFER 10% REDUCERE LA RECONDIȚIONAREA CASETELOR ȘI POMPELOR PE PARCURSUL ANULUI 2017
 :prty: :prty:

Primul care beneficiază de ea cred ca  e shmocs
0742287940

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline Laurentiu

« Răspuns #57 : 20.Ian.2017, 09:20:59 p.m. »
PENTRU TOȚI UTILIZATORII ÎNREGISTRAȚI PE ACEST FORUM OFER 10% REDUCERE LA RECONDIȚIONAREA CASETELOR ȘI POMPELOR PE PARCURSUL ANULUI 2017
:good: Un gest frumos din partea ta.  :clap:
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline papi_grasu

« Răspuns #58 : 28.Ian.2017, 06:58:05 p.m. »
Astăzi am fost vizitat de domnul @shmocs.
Am incercat și reușit  (cred eu)  rezolvarea casetei de direcție și mai precis renumita bucsa.
S-A înlocuit bucsa cu una făcută de mine dintr-un material care pe alte casete au ținut și 200 mii km.
Gresat și reglat caseta.
Din păcate masina a mai rămas cu un mic  joc ( troncaneala) datorita uzurii in tinp si a drumurilor patriei care a rămas sa o rezolve el pt ca eu nu am avut necesarul.
Masina foarte bine întreținuta și totuși am rămas surprins ca la așa putini km (100k) masina are probleme cu caseta.
I Mulțumesc domnului Sergiu pt vizita .Sunt oameni de calitate (sa zic asa) și el și soția și le doresc sănătate lor și familiei.
Aștept feddback -ul lui cu plusuri și minusuri bineînțeles.
0742287940

Offline papi_grasu

« Răspuns #59 : 25.Nov.2017, 10:59:35 a.m. »
Anunt valabil.
0742287940