Autor Subiect: Reconditionez casete si pompe directie orice model  (Citit de 18163 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline papi_grasu

Re: Reconditionez casete si pompe directie orice model
« Răspuns #30 : 15.Nov.2014, 11:54:28 p.m. »
Salutare.
Da lucrarea se face in maxim 5 ore piesele si  sunt pe stoc oricum programarea se face cu cel putin o zi doua inainte.
In patru ani nu am avut nici un caz ca lucrarea sa se intinda pe doua zile sau cel tarziu ora 18(aceiasi zi)
Reconditionatul se face in aceiasi incinta ,costul este de 420 lei reconditionare 150 lei demontat /montat si nu includ tva.
Pentru unele modele electrice (vw,mazda,peugeot) pretul reconditionarii este intre 500-600 lei.
Multumesc.
« Ultima Modificare: 16.Nov.2014, 12:03:08 a.m. de papi_grasu »
Reconditionez casete si pompe directie orice model
0742287940

Offline papi_grasu

« Răspuns #31 : 06.Ian.2015, 12:39:09 p.m. »
Valabil si in 2015.
Preturi neschimbate.
0742287940

Offline Leutz

« Răspuns #32 : 16.Ian.2015, 02:48:16 p.m. »
Tentativa de spam a fost inlaturata.

Revenim la topic !!!
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline jupanul1

« Răspuns #33 : 04.Mar.2015, 05:14:11 p.m. »
Salut!

Pentru un Swift 2011 se poate recondiționa ceva pe la coloana de direcție?

Diagnosticul pus de Autonet a fost: motor servodirecție cu joc și zgomot în funcționare, necesar înlocuire. Asta înseamna cam 10% din prețul de nou al autoturismului și, evident, caut alternative mai ... umane.

Simptomele avute: zgomot la bracarea roților, mai ales spre stânga și mai ales când se face în loc. Articulațiile față au fost verificate de trei service-uri autorizate, nu au nici un fel de problemă (deci zicem că nu are cum să fie de la rulmenți, pivoți, capete bară, amortizoare, etc.)

Care ar fi adresa service-ului din București? Deși nu m-ar deranja o plimbare la Vatra Dornei, și așa n-am fost niciodată pe-acolo!

Mulțumesc!
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline papi_grasu

« Răspuns #34 : 04.Mar.2015, 07:42:52 p.m. »
Buna seara.
Pentru inceput va invit intr-o plimbare la munte (VATRA-DORNEI) asta pentru ca nu mai colaborez cu nici un fel de service din tara pentru ca toate actiunile sunt alocate servic-ului unde ma aflu acum.
Bun..cat despre caseta de directie va asigur 100% ca se rezolva si dupa recconditionare primiti garantie 2 ani asta daca nu este masina taxi :P
Ca si preturi :
Reconditionare caseta directie 650 lei
Demontaj montaj 150 lei.
Daca oferta e tentanta si va hotarati va rog sa ma sunati la 0742287940 sa stabilim detaliile.
Va pot ajuta si cu o indrumare spre o pensiune sa tineti minte plimbarea la VATRA-DORNEI. ;)
Cu respect Iulian.
0742287940

Offline stoian vasile

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • gorj
« Răspuns #35 : 12.Mar.2015, 03:08:50 p.m. »
Unde pot gasi bucsa pentru caseta de directie de Suzuki sx4?
  • suzuki SX4

Offline papi_grasu

« Răspuns #36 : 15.Mar.2015, 03:35:11 p.m. »
Cred ca am vorbit la telefon  ;)
0742287940

Offline jupanul1

« Răspuns #37 : 25.Mar.2015, 06:59:28 p.m. »
In primul rand imi cer scuze pentru intarzierea cu care revin, asteptam un raspuns de la Suzuki si abia acum a venit.

Va multumesc pentru invitatia la Vatra Dornei, cel mai probabil va vom face o vizita in aprilie. As vrea insa sa fiu un pic mai clar, poate nu m-am exprimat bine in mesajul anterior: problema pare ca este in coloana de directie si suspectez ca este vorba de motorul de servo (electric). Apare un zgomot ca un uruit in momentul in care acesta este pus la treaba, adica subsemnatul roteste de volan. Evident, acest lucru este sesizabil atunci cand autoturismul sta pe loc (in miscare e prea mult zgomot din alte surse). La service (Autonet) mi s-a spus ca piesa incriminata de mine initial, respectiv caseta de directie, nu are nici un fel de problema ci coloana trebuie inlocuita (Suzuki nu repara/reconditioneaza motorasul respectiv)

Data fiind situatia, sunteti amabil sa-mi confirmati ca puteti asigura remedierea? Respectiv va puteti ocupa de reconditionarea coloanei de directie/motorului servo electric?

Am ales sa scriu aici si nu sa va sun (desi era mai rapid) intrucat poate s-au mai lovit si altii de aceasta problema si cauta rezolvare.

Cu respect,

Offline papi_grasu

« Răspuns #38 : 25.Mar.2015, 08:43:56 p.m. »
Ok.
Sunteți foarte precis în descrierea problemei și asta e un lucru bun ca vorbim aceiași limba.
Deci caseta de direcție se reconditoneaza. Aici este inclus și motorul care din simptomele descrise are rulmentii duși.Se rezolva.
Coloana de directie în limba noastră a mecanicilor este coloana care leagă volanul de caseta de direcție iar acesta în cazul nostru nu se reconditoneaza ci se înlocuiește Hartuit ul vine cu siguranță de la rulmentii motorașului care spre norocul nostru se poate desface.
Sunt cazuri la unele modele ( passat an 2012) care are motorașul ambutisat iar aici se schimba toată caseta la prețul de 6000 lei.Ieftin nu? :-/
Deci dacă va hotărâți programare se face telefonic și având în vedere ca urmează o perioada cu multe sărbători și am și foarte multe programari cu cel puțin o săptămână înainte.
0742287940

Offline jupanul1

« Răspuns #39 : 25.Mar.2015, 09:47:02 p.m. »
Bună ziua!

Vă mulțumesc pt. promptitudinea răspunsului și pentru lămuriri.

Am omis complet ca Aprilie este o lună plină de sărbatori. Sigur, voi suna cu suficient timp înainte pentru o programare.

P.S. - am făcut astăzi o înregistrare video cu telefonul în zona motorașului electric și sunt un pic bulversat. Aparatul n-a captat nici un sunet special cu excepția zogmotului normal de funcționare al unui motor electric, asta deși în habitaclu se auzea destul de clar hârâitul de care ma tot plâng. Încep să îmi pun serioase semne de întrebare asupra sursei acestuia. Dacă doriți, vă pot trimite înregistrarea, să vedeți/auziți despre ce e vorba.