Autor Subiect: Kit geamuri electrice  (Citit de 5646 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Kit geamuri electrice
« Răspuns #10 : 20.Mar.2009, 01:11:58 p.m. »
O singura intrebare - cum se face transmisia de la motor la axul pe care era manivela ?
Seamana foarte mult cu cele de aici la care transmisia se face prin cablu bowden ... care nu prea stiu cum se comporta la o asemenea solicitare.
Se pare ca aici se gasesc la un pret chiar mai mic.
Astea au alt sistem de transmisie, sint facute de astia si dupa cum se vede aici la pag. 8 pare destul de flexibi sistemul de trasmisie de la motor.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline danker

« Răspuns #11 : 20.Mar.2009, 01:44:26 p.m. »
- Am vazut un manual de instalare pentru americani, unde era data pozitia de prindere pe usa pentru fiecare model in parte(un numar limitat totusi,de marci si modele).Totusi fiabilitatea lor lasa de dorit, mergeu foarte greu, peste tot unde au montat si am intrebat eu,... majoritatea nu mai monteaza,...acuma dac era marfa chinezeasca sau nu???
Dilema este ca probabil sunt singurul care nu am geamuri electrice si nici nu ma pot consulta cu cineva care a mai trecut de la" manivela", la motoras, de aia sunt si la mana unor "mecanici" de la service specializat, care mi-au zis ca trebuie schimbat si Geamul, daca trec la macara cu motoras :-O, ceea ce este absurd, dupa parerea mea. Probabil, cred, ca incet incet ma indrept catre solutia, Originale, S.H. Ungaria  :dknw:

L.E.
Instructiunile sunt astea, postate de Adrian, ;)
Totusi cred ca incet incet ma indrept catre solutia, Originale, S.H. Ungaria  :dknw:
« Ultima Modificare: 20.Mar.2009, 02:37:40 p.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline danker

« Răspuns #12 : 03.Apr.2009, 09:24:53 p.m. »
- Asa cum spuneam pe un alt topic, dupa ce am facut rost cu greu, de kitturi originale s.h., geamuri electrice, pentru cele 2 usi fata.  :) si dupa ce am vazut cat costa montarea unui geam (intre 1mil si 5mil) am hotarat sa-mi pierd o duminica si sa-mi murdaresc un pic unghiile si sa-mi fac o economie la buget, adica sa le montez singur  ;) postez aici cateva foto sa vedeti cum arata respectivele repere.
« Ultima Modificare: 03.Apr.2009, 09:43:23 p.m. de danker62 »

razak

• Vizitator
« Răspuns #13 : 03.Apr.2009, 11:19:26 p.m. »
sa le stapanesti sanatos ! daca te impotmolesti undeva poti da un semn, tata este electronistelectrician si le cam are  :) glad to help

Offline danker

« Răspuns #14 : 05.Apr.2009, 07:09:57 a.m. »
sa le stapanesti sanatos ! daca te impotmolesti undeva poti da un semn, tata este electronistelectrician si le cam are  :) glad to help
- Multumesc mult de tot razak pentru ajutorul oferit, este adevarat ca la partea electrica imi cam era frica, pentru ca nu ma pricep de loc, dar s-a rezolvat elegant, pur si simplu am inlocuit vechiul cablu cu cel nou, chestie de schimbare a mufelor, masinutza fiind pre-echipata cu instalatia electrica necesara  :P   Restul operatiunii de schimbare a macaralei, nu a fost o problema, geamul nu a trebuit schimbat, asa cum imi strecurase cineva indoiala in suflet (cu toate ca facusem rost si de geam)  ;) mi-a luat mai mult timp pentru ca nu am nici indemanarea necesara si sunt si mai... bibilit , respectiv am matisat cu grija cablul si mufele ramase ca sa nu-mi troncane in usa, am uns suplimentar macaraua electrica, am dat cu vaselina siliconica glisierele geamurilor, am aspirat si curatat mizeria stransa in interiorul usii si am eliberat orificiile de scurgere a apei, de la partea inferioara. ;-)  operatiuni care nu le facea nimeni, la nici un service, nici cu 5mil/usa, de aia zic, un pic de efort a meritat, iar satisfactia lucrului facut cu mana ta.... :x

« Ultima Modificare: 05.Apr.2009, 07:41:45 a.m. de danker62 »

razak

• Vizitator
« Răspuns #15 : 05.Apr.2009, 12:02:18 p.m. »
felicitari sa le ridici/cobori cu placere :D  no more manivela style !

Offline M_TM

« Răspuns #16 : 05.Apr.2009, 12:24:33 p.m. »
 :pardon: danker!!!!!esti tare mosule.Felicitari .Pana la urma rezultatul conteaza.Restul ...amanunte. :D
« Ultima Modificare: 05.Apr.2009, 12:26:40 p.m. de M_TM »

Offline danker

« Răspuns #17 : 05.Apr.2009, 01:51:53 p.m. »
- Multumesc, multumesc, bajeti !, avea si manivela farmecul ei, masinutza era mai spartana, dar cum s-ar zice...... am intrat in randul lumii :D

- Mai pun o poza, sa vedeti provenienta motoraselor de pe masinutza noastra ;)
« Ultima Modificare: 05.Apr.2009, 01:55:39 p.m. de danker62 »

Offline M_TM

« Răspuns #18 : 05.Apr.2009, 02:32:34 p.m. »
 =)) Imi amintesc ,prin 86,aveam oltcit.Prima interventie....motoras la geamul soferului.Alte sisteme..a trebuit sa bag sudura..sa polizez angrenajul   sa poata intra pe dintii de la macara...tabla taiata..gauri de prindere...o zi de bibileala.Dar si cand am iesit in oras va rog sa va ganditi la Mr.Bean.. cand vrea sa arate ce are el.....cam asa  faceam  =)) .Eh, ce vremuri :D

Offline miocrl

« Răspuns #19 : 05.Apr.2009, 09:41:11 p.m. »
- Mai pun o poza, sa vedeti provenienta motoraselor de pe masinutza noastra ;)

acelasi producator face ECM de la sx4