Autor Subiect: Magazin bere pentru acasa  (Citit de 4585 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
  • Gen: Bărbat
Magazin bere pentru acasa
« : 03.Aug.2013, 11:21:10 p.m. »
Dragi membrii suzuki club intrebarea e relativ simpla: de unde va procurati berea pt acasa?

Eu de exemplu sunt mai pretentios. Pe langa traditionalele beri ce se gasesc in toate lanturile de magazine imi plac si cele occidentale. Aici e mai greu cu procuratul lor.

Acu ceva vreme era o ghereta ce vindea bere germana la intrarea in magazinele real. Aveau si ceva magazin online. Au disparut.

Asa ca va rog sa ma ajutati cu ceva tips despre un magazin online sau fizic de unde as putea cumpara ceva beri de import (germania/cehia) la preturi decente. Voi de unde va faceti provizii de acest gen?

In ultimul timp m-am reorientat si spre Holsten Weiszen. De unde as putea sa o procur mai ieftin pt acasa?

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #1 : 04.Aug.2013, 12:07:17 a.m. »
Eu gasesc mereu in carrefour si in auchan Holsten alba nefiltrata (undeva la 4,5 lei sticla de 0,5l).
Mai nou, am vazut in carrefour si Edelweiss la sticla 0,5l, mai scumpa un pic (vreo 6 lei jumate)
Si Hoegaarden mai consum (e foarte aromata), vreo 5 lei pentru 0,33l.

Offline rexkrokiDAU

Re: Magazin bere pentru acasa
« Răspuns #2 : 04.Aug.2013, 01:00:06 a.m. »
din pacate nu pot sa vin cu postari care sa va ajute, dar sustin ideea topicului... ca si iubitor de bere il gasesc foarte util    :cheers:

Offline BXXENL

« Răspuns #3 : 05.Aug.2013, 09:19:18 a.m. »
Din auchan imi iau si eu berea, saptamana trecut chiar erau mai multe beri belgiene si germane la 0.33 la oferta, 3.5 roni, asa ca mi-am luat cate una din fiecare s :cheers:
  • SX4 1.5
Alex

Offline miocrl

« Răspuns #4 : 05.Aug.2013, 09:36:05 a.m. »

Offline mikel

• Sr. Member
« Răspuns #5 : 05.Aug.2013, 11:59:42 a.m. »
http://www.bayern-shop.ro/depozitul-de-bere-conditii-de-livrare.php in Timisoara.. si restul tarii

interesant dar e ceva la tarifele de transport. 40 lei prima lada si 25 urmatoarele.

de exemplu la o naveta de 20 sticle * 6 lei berea iese 120. deci transportu e o treime in plus. ar veni un cost de 2 lei in plus pe sticla. deci practic 8 lei sticla.

mai e si varianta de 200lei intre 11-15 navete dar cam mult pt doar un om. nu fac stocuri pt cateva luni totusi.

ar fi bine daca ne-am grupa mai multi sa iesim mai ieftin (cel putin astia din bucuresti).

Offline miocrl

« Răspuns #6 : 05.Aug.2013, 12:53:19 p.m. »
daca vreti pot sa aduc la intalnirea de 5 ani bere cu transport gratis :). si mai departe daca apare okazia de transport intre membrii iarasi pot sa cumpar eu si sa dau cuiva care vine inspre voi

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 06.Aug.2013, 12:54:29 p.m. »
Bun asa... Pai adu si tu niste bere deosebita pentru 5 ani :D

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline shpeedy

« Răspuns #8 : 06.Aug.2013, 01:09:08 p.m. »
Tot in TM e si Clinica de bere...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline mikel

• Sr. Member
« Răspuns #9 : 06.Aug.2013, 01:22:29 p.m. »
Tot in TM e si Clinica de bere...

da si mai nou se gaseste si in bucuresti in cateva locatii: http://www.clinicadebere.ro/terapia-in-magazine/