Autor Subiect: Consum Ignis  (Citit de 59902 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Consum Ignis
« Răspuns #80 : 08.Oct.2009, 03:43:48 p.m. »
- Acum in imaginea respectiva nu era doar scoaterea furtunului intermediar, era practic  priza de aer mutata  iar teava respectiva era taiata sub un anumit unghi inspre in  fata, pentru o mai mare cantitate de aer??? stiu ca mai exista si o teorie cu o piesa internediara care ii da aerului o miscare de turbion, tot pentru o mai mare cantitate de aer pe acelasi gabarit. Acuma nu stiu ce sa zic, cert ca la swift a existat o asemenea problema cu admisia si a fost remediata prin modificarea pozitiei prizei si nu numai.  :inteligent:
« Ultima Modificare: 08.Oct.2009, 11:29:21 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #81 : 08.Oct.2009, 04:45:40 p.m. »
Sunt o multime de metode de rezolvare, dar asta e simplu: ridici capota, scoti furtunul ala, il pui undeva si inchizi capota, atat.. Ii dau dreptate deoarece capota masinii se inchide chiar in fata plasticului ala care conduce aerul.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline sanduraveica

« Răspuns #82 : 08.Oct.2009, 10:21:00 p.m. »
Da, ma bucur ca discutam chestia asta, la ultimul plin mi-am adus aminte de pozele de pe forum pe care oricum le-am scos pe imprimanta si le-am studiat de mi-a venit rau. Am scos furtunul...si gata.Scuze danker,, ma uit la poze(2) si nu vad nimic intermediar. Fanta de plastic demontata, si teava. Eu zic, parerea mea, ca nu strica sa incercam. Cu taierea in strech a tevii ai dreptate danker asta ajuta la o mai mare cantitate a aerului care intra in filtru. Un simbure de adevar exista, intodeauna e loc de mai bine.Am sa caut si o teava la dimensiune si va tin la curent. Deocamdata, am ajuns la fix jumate cu acu* si am 210km facuti, in Bucale si scelasi mers. Cobra m-a inteles, am scos furtunul si....gata, a fost si cald, dar vine frigul si voi incerca sa fac ca in poza. 
  • Ignis

Offline cobra20

« Răspuns #83 : 08.Oct.2009, 10:26:39 p.m. »
eu in oras mai bun de 9.5 nu scot nicidecum, pe drum intins scot cat scrie cartea dar in oras....no way hombre. Amu mai am jumatate bde rezervor pana sa fac plinul dupa care scot furtunul ala si repet testul
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #84 : 08.Oct.2009, 11:16:57 p.m. »
- In Bucuresti, consumul este chiar mai dramatic, la drum intins da, se afla intre niste limite decente.... nu astepta mare lucru de la scosul furtunului. :(

Offline sanduraveica

« Răspuns #85 : 08.Oct.2009, 11:23:50 p.m. »
Fratilor, incercarea moarte n-are :dknw: Croba, sa vedem ce consum scoti si tu. 
« Ultima Modificare: 08.Oct.2009, 11:31:44 p.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline danker

« Răspuns #86 : 08.Oct.2009, 11:31:39 p.m. »
Da, ma bucur ca discutam chestia asta, la ultimul plin mi-am adus aminte de pozele de pe forum pe care oricum le-am scos pe imprimanta si le-am studiat de mi-a venit rau. Am scos furtunul...si gata.Scuze danker,, ma uit la poze(2) si nu vad nimic intermediar. Fanta de plastic demontata, si teava. Eu zic, parerea mea, ca nu strica sa incercam. Cu taierea in strech a tevii ai dreptate danker asta ajuta la o mai mare cantitate a aerului care intra in filtru. Un simbure de adevar exista, intodeauna e loc de mai bine.Am sa caut si o teava la dimensiune si va tin la curent. Deocamdata, am ajuns la fix jumate cu acu* si am 210km facuti, in Bucale si scelasi mers. Cobra m-a inteles, am scos furtunul si....gata, a fost si cald, dar vine frigul si voi incerca sa fac ca in poza.  

- Eu nu am zis ca este in poza respectiva, am zis ca mai exista o teorie cu un " economizor"  plasat intr-o pozitie intermediara. ;)
« Ultima Modificare: 09.Oct.2009, 12:16:23 a.m. de danker »

Offline sanduraveica

« Răspuns #87 : 08.Oct.2009, 11:34:31 p.m. »
Da,da ai dreptate  :pardon:

Post Merge: 08.Oct.2009, 11:59:24 p.m.
In concluzie,sa vedem ce va iesi, aoleuu, e12 si miine sunt de servici la 6 am. Imi cer scuze ,noapte buna! :zzz:
« Ultima Modificare: 08.Oct.2009, 11:59:25 p.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
« Răspuns #88 : 09.Oct.2009, 02:12:48 p.m. »
Consumul postat de stefan este unul foarte apropiat de realitate.
Eu tot cam atat consumam pe benzina, iar pe gpl am in jur de 12-12.5 l in bucuresti si 8.8-10 l afara.
De azi voi incerca si eu mersul fara furtunul de cauciuc de la admisie.
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное

Offline danker

« Răspuns #89 : 09.Oct.2009, 11:58:39 p.m. »
- Mai pun pozele odata pozele postate de lorivankenobi cu cateva luni in urma, asaaa pentru ca poate unii nu stiu la ce se face referire. ;)

Vara

Iarna

Dupa cum vedeti este vorba de modificarea formei prizei de aer si modificarea pozitiei acesteia in functie de anotimp. facuta de catre un membru al clubului ignis din ungaria. :inteligent:
« Ultima Modificare: 10.Oct.2009, 12:04:23 a.m. de danker »