Autor Subiect: Consum Ignis  (Citit de 59892 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: Consum Ignis
« Răspuns #180 : 26.Iul.2011, 05:20:25 p.m. »
      Eeeeeeh Batrane, teoria ca teoria o stiu bine da'.....oricum m-au dat gata astia cu preturile la zeama, deci am lasat-o mai moale cu viteza in ultimul timp :-((. Sa vedem cat m-o tine  :P.  M_TM, imi place expresia, e simpatica ;)
  • Ignis

Offline Batranul

« Răspuns #181 : 26.Iul.2011, 06:02:14 p.m. »
eu am ramas uimit ca la mine in Pailanda e mai ieftina benzina decat incolo - mai aproape de rafinarii.

de aici am luat cu 5,43 iar mai la sud am luat cu 5,54
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline sanduraveica

« Răspuns #182 : 26.Iul.2011, 06:15:52 p.m. »
      Diferente sunt inclusiv in Bucale  sa ne fie de ras ora exacta :D. Una e in Baneasa alta e in Ferentari! Poate tu esti mai aproape de rafinariile rusesti :-)) Glumesc desigur!
  • Ignis

Offline adrian_r5

« Răspuns #183 : 26.Iul.2011, 07:29:09 p.m. »
la mine in Pailanda 
undeeeeeeeee   :-/ :-/ :-/    :-/ :-/ :-/    :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Batranul

« Răspuns #184 : 26.Iul.2011, 10:15:23 p.m. »
scrie in semnatura numarul de inmatriculare ;)
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Morisson

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #185 : 26.Aug.2012, 04:39:02 p.m. »
        Suzuki Ignis 1,328 benzina (an 2006).
        Cine vrea, il invat eu cum sa consume  5 l/100 km, intrun drum prin tara, sa zicem trecand prin orase (gen Sibiu, Tg. Mures, etc....), mergand si pe serpentine, chiar si bara la bara pe Valea Prahovei, spre exemplu. Deci, un drum "colorat" cu de toate. Regimul de viteze: 90-100 km/h, in afara localitatilor (nemers pe autostrada, ci doar pe drumuri europene), iar in localitati, uneori 40-70 km/h. Consumul depinde numai si numai de cum si cand o "atinge" soferul. Sunt cateva smecherii pe care daca le cunosti si te intereseaza in mod special consumul, masina te poarta la destinatie cu benzina putina.
        Sigur, daca iti place viteza si "dansul, dansul din buric" si despre rock "ba, fratili meu", nu intelegi nimic, atunci o sa ai consumuri mai mari!  :-))
        Cu mentiunea ca, nu stiu cati dintre voi mai ascultati muzica celor de la "TIMPURI NOI", va urez drumuri placute, fara incidente, cu consumurile care vi se potrivesc cel mai bine.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #186 : 26.Aug.2012, 04:50:14 p.m. »

Sigur, daca iti place viteza si "dansul, dansul din buric" si despre rock "ba, fratili meu", nu intelegi nimic, atunci o sa ai consumuri mai mari!  :-))

=))

parca si aud cum striga bietul rezervor...

Greu! Greu!

Scot din mine, trag din vine,
Cat ma tine, trag cat pot. Aspru! Aspru!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #187 : 26.Aug.2012, 05:07:29 p.m. »
As fi si eu curioa de acele sfaturi pentru un consum mai mic :)
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline florin m.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
Consum Ignis
« Răspuns #188 : 28.Aug.2013, 02:24:07 p.m. »
Dupa 2000 parcursi cu noua achizitie, adika un Ignis din 2007, pot sa imi dau si eu cu parerea legat de consum.
Exact cum scria cineva mai sus, depinde cat de greu ai piciorul.
Eu pot sa spun ca la un regim de condus normal adika viteze legale 80 - 110, masina mi-a consumat in medie 5,5 l benzina, singur (80% in afara orasului , 20 % in orasul ARAD) si 5,7 l la un drum mai lung cu 4 persoane si ceva bagaje.

eu zic ca e bine!

Offline luca020708

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #189 : 19.Nov.2013, 04:13:09 p.m. »
depinde MULT de cum o simti si a conduci si cred ca e valabil la orice masina de felul asta...daca mergi 90-100 kmh cat se poate de constant (viteza) si preventiv faci un consum pe DN in RO cam de 5.5.-5.6 l/100 km,  de ex. eu pe exact 300 km intre bucuresti-sighisoara consum cam 16-16.5 l cu sotia,copilul de 5 ani si bagaje pentru 2 saptamani in masina pe traseul DN1.In Bucuresti depinde de orele si zonele in care te deplasezi dar in general daca bu mergi numai pe Magheru,Razoare sau Virtutii la ore de cosmar faci cam 8-8.5 l cu aer conditionat cu tot.