Autor Subiect: Cincinalul SCR. La vremuri noi, tot noi!!  (Citit de 32697 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Re: Cincinalul SCR. La vremuri noi, tot noi!!
« Răspuns #150 : 30.Sep.2013, 01:48:44 p.m. »
Fetele mele au fost intr-un miniconcediu/vacanta iar weekend-ul in care s-a tinut intalnirea a coincis cu plecarea in provincie (eu le-am dus).

Offline AndreeaT

« Răspuns #151 : 30.Sep.2013, 04:09:13 p.m. »
http://www.flickr.com/photos/66531724@N04/
Pun si eu pozele din weekend. Sper ca le poate vedea toata lumea.

Cat despre intalnire...numai cuvinte de lauda organizatorilor,care numai ei stiu cu cate sacrificii reusesc sa mentina aceste intalniri mult asteptate si captivante, sa stranga intr-un singur loc, la aceeasi data, in fiecare an , cat mai multi oameni interesanti cu care ai ce discuta si cu care poti petrece momente de calitate.
Mi-au placut cele doua concursuri de Sambata si desi credeam ca cel cu slalomul imi va face mai multa placere(asa cum imi amintesc de proba sustinuta la intalnirea de 2 ani alaturi de Forte) anul acesta mi-a placut mai mult proba numita Cups.A fost foarte tare frate!

Un factor important pentru felul in care ne-am simtit noi recunoastem, a fost si starea lui Alex (al nostru copchil de 1 an si 1/2) ca pentru orice parinte banuiesc,daca copilul se simte bine ,te simti si tu bine. Asa ca legat de aceasta problema o sa las pozele sa vorbeasca. Oricum a fost mai rasfatat ca acasa cu atatea persoane in jur iar aerul curat nu a facut decat sa-l ajute sa doarma impreuna cu tatal lui pana la 11 Duminica. :ceas:

Mi-ar placea ca la intalnirea de iarna sa ne strangem mai multi, insa pentru asta trebuie sa se implice fiecare un pic mai mult, ca pe vremurile bune  :D Pai cati eram cand v-am cunoscut la Danes? Cum a oprit tot clubul pe marginea DN ului ca imi cedase mie BJP ul?  :good:
Vreau sa mai vad o data cel putin coloana aia de masini plecand din Bucuresti.
Hai sa deschidem topicul acela pentru intalnirea de iarna,sa incepem sa propunem cazari din timp, poate asa o sa obtinem si un pret mai bun si sa facem iarasi o intalnire de pomina! :prty:

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #152 : 30.Sep.2013, 05:46:11 p.m. »
Da poate pana atunci ne spun cei ce nu au putut sa vina motivul, prea din scurt anuntata locatia, alta obligatie in aceeasi perioada, abia intorsi din concediul ce a subtiat bugetul, pretul prea mare al pachetului 5 ani SCR, anumite animozitati reflectate si in slaba activitate pe forum din ultima perioada, scaderea interesului odata cu trecerea timpului fata de forum si activitatile lui etc. :)

In primul rand, il pretuiesc pe @Rex pentru fina radiografie pe care a facut-o si pentru miile de kilometri pe care i-a parcurs ca sa ajunga la intalnire.  Sunt convins ca organizarea si atmosfera au fost fara cusur. Eu nu am participat la nicio intalnire, nici macar la cele locale, din varii motive. Dar, ca simplu membru, imi dau si eu cu parerea. Am mai scris-o pe aici: activitatea pe forum e pe linia de plutire. Cristi a fost locomotiva forumului, propunand activitati de toate felurile in care s-au implicat foarte multi dintre noi : intalniri saptamanale, iesiri de weekend in tara si in strainatate, hanorace, stickere, atragere de noi membri, cani termocolorante, actiuni de binefacere in beneficiul celor sarmani, anul nou chinezesc, plimbari cu bicicleta, "citirici", calendare SCR si nu mai stiu eu cate. In ultima vreme, sunt sigur ca din motive obiective, timpul pe care el il acorda forumului a scazut, si cred ca putini dintre noi ceilalti l-au suplinit  cu eficienta, vazandu-ne de ale noastre si asteptandu-l pe el sa actioneze.     

Pe mine unul m-a pus serios pe ganduri urmatorul paragraf:

"Nu intentionez sa-l lingusesc pe dom' admin Cristi, dar tin sa subliniez o chestie care se uita in mod frecvent "pe internetu' romanesc": E FORUMUL LUI ! el plateste hostingul, el a platit domeniul, el se ocupa de repararea lui. Toata lumea se inregistreaza pe forum gratuit, moderatorii/administratorii fac munca benevola in timpul lor liber si nu tre' sa dea justificari nimanui. Atata timp cat nu ati platit vreun leu pentru calitate de membru, nu are nimeni dreptul sa ridice pretentii cand este "in casa altuia". Daca maine se decide sa-mi dea ban ca am XX in nume, sa-mi stearga contul ca nu-i mai plac membrii cu Jimny ... ghinion de nesansa, imi fac clona sau nu mai intru, c'est la vie. Forumul nu e spatiu/serviciu public.

Vorba aia: nu-ti place, nu mananci. Ce bine-ar fi cu mai putina trancaneala+refulari si mai multe discutii despre masini..."

Sper sa nu iau ban ca nu am XX in nume, as vrea sa mai stau pe aici !  :P
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline radu-lancer

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #153 : 01.Oct.2013, 12:10:07 a.m. »
Salut.

Asa cum se vede in nick-name eu sunt de la Mitsu.ro

In primul rand vreau sa va multumesc pentru participare la poza de grup, pentru socializare, pentru pranzul luat la noi in pensiune si sper ca in putinul timp petrecut impreuna sa va simtit bine alaturi de fratii japonezi de la Mitsubishi.

Din pacate pana acum nu am primit toate pozele de  la toti pentru a le putea centraliza, ii mai astept pana miercuri.  Am vrut sa postez  cateva poze facute de mine dar imi spun ca sunt prea mari.

Asa ca, pana o sa fac un review pentru pagina principala cu poze si un text va trimit un link cu ceva filmulete atat in compania voastra cat si intalnirea Mitsu 2013.

Cand o sa avem totul gata o sa va dam de stire.

Ne-a facut o placere sa va cunoastem, ne-am simtit bine alaturi de voi si sper ca in viitor sa realizam intalniri comune.

http://www.youtube.com/user/radu2010radu/videos

Offline radu-lancer

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #154 : 14.Oct.2013, 10:05:09 p.m. »
Salut.

Am adaugat reviw-ul intalnirii  cu cei de la Mitsubishi aici

http://mitsu.ro/

si pozele aici
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=9986&pid=123565&st=20&#entry123565

Offline AndreeaT

« Răspuns #155 : 18.Oct.2013, 01:56:46 p.m. »
Hey...inca nu sunt gata filmuletele cu concursurile? :(

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #156 : 01.Nov.2013, 04:21:13 p.m. »
Curand...foarte curand  B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline SuzukiClub

« Răspuns #157 : 07.Nov.2013, 12:02:21 a.m. »
Si filmuletul pe care l-am asteptat cu sufletul la gura!!!
Nu uitati sa da-ti "LIKE" si "SUSCRIBE" la canalul oficial SuzukiClub ROMANIA!

P.S. Pentru cine vrea filmul necomprimat de Youtube acesta va fi disponibil in descrierea de pe YT maine.

Online NicNic

« Răspuns #158 : 07.Nov.2013, 12:15:15 a.m. »
Frumos, Frumos, Frumos!

Chiar si numai ca sa fii actor intr-un asemenea film, si tot merita sa participi la intalnirile SCR!

Abia astept urmatoarea reuniune!

Bravo "scenaristilor" si organizatorilor!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #159 : 07.Nov.2013, 12:18:12 a.m. »
Eu am savurat fiecare secunda din cele peste 5 minutele ale filmuletului si nu pot spune decat ca...d-abia astept IARNA 2014 :good:

L.E. Gata si link-ul de d/l pentru cei ce vor sa pastreze filmuletul si-n arhiva personala ;)
« Ultima Modificare: 07.Nov.2013, 12:28:19 a.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!