Autor Subiect: Cincinalul SCR. La vremuri noi, tot noi!!  (Citit de 32696 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Cincinalul SCR. La vremuri noi, tot noi!!
« Răspuns #140 : 28.Sep.2013, 08:33:09 p.m. »
Eu zic sa nu astepti prea mult, la mine dureaza putin pana imi adun gandurile.   ;)

Da poate pana atunci ne spun cei ce nu au putut sa vina motivul, prea din scurt anuntata locatia, alta obligatie in aceeasi perioada, abia intorsi din concediul ce a subtiat bugetul, pretul prea mare al pachetului 5 ani SCR, anumite animozitati reflectate si in slaba activitate pe forum din ultima perioada, scaderea interesului odata cu trecerea timpului fata de forum si activitatile lui etc. :)
Pai ... as sparge eu gheata:
- Motivul principal: cum spuneam alt angajament, la care ma "inrolasem" inainte de-a se anunta intalnirea (Crosul Companiilor Cluj)
- Secundar: la fel de important este si costul acestor intalniri, care pt. noi inseamna un buget de peste 1.000 lei / intalnire (era 600 de lei pt. noi pretul de baza, cu pranzul, cu suma pt. junior, si cu transportul). Sincer ... cam scumpe aceste iesiri (chiar daca revederea si activitatile sunt nepretuite)... in conditiile in care astfel de iesiri de 2 nopti le facem cu cate 4-500 lei ... pt. ca exista vouchere de cazare  in toata tara ... cu duiumul)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #141 : 28.Sep.2013, 09:53:20 p.m. »
Merci ASZ pentru postare. Sper sa-ti urmeze exemplul si altii pentru ca doar printr-o abordare deschisa si fara ocolisuri putem sa vedem unde ne aflam si sa vedem ce e de facut sa ajungem acolo unde ne dorim.  :)

Offline NicNic

« Răspuns #142 : 28.Sep.2013, 10:00:15 p.m. »
Recunosc si eu ca primesc cu interes motivatiile celor absenti.

Asadar, multumesc @ASZ!

Ca sa "bat fieru' cat e cald" , ceva propuneri despre locatia de iarna sau modul de petrecere a timpului...?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ASZ

« Răspuns #143 : 29.Sep.2013, 08:10:30 a.m. »
Uite ... o varianta care cred ca ar coafa multe .... bugete :) :

Cabana trei brazi

Si sunt convins ca putem gasi variante bune si ieftine (am facut un concediu de vara - 10 nopti, prin tara DOAR cu astfel de vouchere si a fost super)
Avand un pret de 2-300 de lei pt. 2 nopti cu mic dejun pt. 2 persoane (+ celelalte cheltuieli legate de drum, masa si organizare, evident), cred ca ar rezulta un buget necesar mult mai mic.
« Ultima Modificare: 29.Sep.2013, 08:15:00 a.m. de ASZ »

Offline NicNic

« Răspuns #144 : 29.Sep.2013, 09:30:23 a.m. »
Este atragatoare oferta din varianta, dar va trebui sa cautam ceva pentru perioada in care se organizeaza intalnirea de iarna.
Cred ca trebuie sa mai asteptam pana sa apara  ....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #145 : 29.Sep.2013, 11:58:09 a.m. »
Este adevarat, locatia putin cam scumpa, atat dpdv al cazarii cat si al preturilor practicate la bar/restaurant. Din experienta intalnirilor anterioare se stie ca participantii petrec extrem de putin timp prin camere  :cheers: :prty:  :yeah: si din acest motiv nu cred ca sunt necesare atatea stele pe viitor.
« Ultima Modificare: 29.Sep.2013, 12:00:40 p.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline shpeedy

« Răspuns #146 : 29.Sep.2013, 11:23:14 p.m. »
Da poate pana atunci ne spun cei ce nu au putut sa vina motivul, prea din scurt anuntata locatia, alta obligatie in aceeasi perioada, abia intorsi din concediul ce a subtiat bugetul, pretul prea mare al pachetului 5 ani SCR, anumite animozitati reflectate si in slaba activitate pe forum din ultima perioada, scaderea interesului odata cu trecerea timpului fata de forum si activitatile lui etc. :)

@Rex, ma gandisem si eu sa particip la eveniment, dar:
- bugetul familiei a fost destul de dat peste cap de inceperea gradinitei (@gabineg: in urma cu trei ani imi postasei un flyer cu suzuki-club, cand imi parcasem masina in dreptul casei tale si ma dusesem sa-mi inregistrez Piticul proaspat-nascut, iar acum am ajuns la gradi), a.i. nu s-au mai gasit fonduri si pentru eveniment;
- inca sunt dependent de programul Piticului, care la ora 21 are ora de culcare; dar ma gandesc ca situatia se va schimba in anii ce vor veni...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #147 : 30.Sep.2013, 09:09:50 a.m. »
- inca sunt dependent de programul Piticului, care la ora 21 are ora de culcare; dar ma gandesc ca situatia se va schimba in anii ce vor veni...

Mai asteapta nitel si vei fi dependent de programul de sosire din club al micutului (01-03 AM)... :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #148 : 30.Sep.2013, 09:29:56 a.m. »
Mai asteapta nitel si vei fi dependent de programul de sosire din club al micutului (01-03 AM)... :D

Multumesc pentru "incurajari" !!!  ;)
La nivelul "provocarilor" actuale din viata tinerilor, ma gandesc c-o sa fie acceptabil...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #149 : 30.Sep.2013, 11:52:27 a.m. »
Da poate pana atunci ne spun cei ce nu au putut sa vina motivu
Din pacate la categoria motive financiare ne incadram si noi. Nu pentru ca ar fi fost neaparat scumpa excursia, dar din pacate nu s-au aliniat planetele cum trebuie in ultimii ani exact in preajma acestor iesiri. Spre exemplu, anul asta eram abia intorsi dintr-un concediu de 2 sapt in Grecia... E dificil sa mai pleci un weekend la munte imediat dupa. Dar imi doresc sa-mi planific ceva, cumva, pentru iesirea de iarna. Poate, poate :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x