Copilul creste... La multi ani! Sa ne vedem bucurosi voiosi si la iarna
Despre intalnire, poate putin subiectiv, dar nah...Mie mi-a placut (dracului, eu am organizat chermeza..era si normal, nu?
) chiar daca vremea, pe alocuri a facut figuri, ploaia s-a oprit de fiecare data cand am avut nevoie
Despre Suzuki SX4 S-Cross nu pot spune prea multe pentru ca nu am avut ocazia sa particip la concursul de indemanare cu el si nici prea mult nu m-am plimbat cu el. Cert e ca in momentul in care testam "circuitul" de indemanare si m-am suit in spate m-am convins de ce remarcasem deja in showroom: daca voi sta in spate sigur voi da cu capul de plafon! In rest masina ma incanta, doar ca daca imi voi cumpara sigur n-o sa merg in spate
Chiar daca masina a fost punctul de atractie pentru prima parte a intalnirii, sincer mie mi-a placut cel mai mult al doilea concurs de indemanare, adica "cups" - si io d-abia astept filmuletele.
Anul acesta ne-am intalnit si cu cei de la Mitsu.ro pentru o poza de grup si putina socializare la restaurantul unde erau acestia cazati. De altfel, acolo am avut ocazia sa testam si modelele pe care importatorul Mitsubishi in Romania le-a pus la dispozitia celor care au organizat intalnirea.
Va astept cu impresii, critici mai ales si evident cu propuneri de locatii pentru din IARNA 2014, 21-24.02.