0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Avand in vedere ca rezultatele se vad, stilul de viata s-a schimbat as avea si io o intrebare mai de novice.Sa zicem ca maine cineva ar vrea sa schimbe ceva si sa se apuce de un astfel de ritm de viata mai sanatos. Primul pas e informarea. Care ar fi cele mai bune resurse de unde ar putea sa se informeze? Stiu ca netu e mare si gasim orice. Dar din ce ai citit tu, din sursele de unde te-ai informat, pe care le-ai recomnda cuiva care vrea sa afle mai intai chestiile de baza despre alimentatie? De exemplu combinatii de alimente fericite/nefericite sau mai stiu eu ce. Sigur ai avut unele pagini/articole/siteuri/carti/forumuri care sunt mai bine structurate si ofera o informatie mai buna ca altele. Cred ca ar fi ok daca ai face un mic rezumat macar al partii asteia informative. Poate chiar intr-un topic separat daca e cazul.In al doilea rand ar prinde bine aici si un follow up al "pacientului" la 9-10 luni de la inceputul "tratamentului". Do's and dont's. Sfaturi. Ce perceptii aveai la inceput si daca ele s-au schimbat sau nu pe parcurs? Acumularea de informatie pe parcurs a mai schimbat ceva din stil? Dar raspunsul corpului la tratament? Etc.
Sunt cat malu'cu flori!... Dupa ce-am livrat"maimuta am scapat de 12 kg in prima luna ( pe timpul sarcinii am luat 24kg) ...dupa care s-a terminat smecheria...in doua luni si jumatate doar 1-2 kg...Disperarea incepe sa ma gadile... Nu mananc dulciuri, miscare fac de ma dor incheieturile, iar de mancat...sunt zile in care nu apuc...Sugestii care sa nu implice mers la sala/bazin (stiu ca niste sedinte de inot ar face minuni..) pt ca timpul nu este cel mai bun prieten al meu ?
Ca tot se discuta despre "diete" cum naiba sa fac si eu una ? Ca de cand am un restaurant si o pizzerie in imediata vecinatate a domiciliului nu fac decat sa traversez strada si sa comand pizza ( "4 cashuri" + ciuperci + ceapa ) si deja am colaci la 40 ... ??