0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Fara carne si produse animale din super market, la oua si cascaval afumat de la tara nu pot sa renunt
Interesanta incheiere..de ce crezi ca traind vegan te-ai duce pe copca? Argumenteaza putin...
Exact! Tocmai d-aia am recomandat in prima postare Studiul China (cartea sau filmul facut dupa ea) pentru ca acolo sunt multe argumente stiintifice si un studiu ce se intinde pe cativa zeci de ani Cat despre stil de viata...eu l-am numit asa pentru ca asta-s eu, nu e vorba de vreun regim, dieta, etc. La fel cum stilul tau de viata este xyz, este un stil de viata, nu un regim impus sau o dieta despre care stii sigur ca se intinde pe o perioada mai mult sau mai putin determinata.P.S. Cum se face ca astia care au carnea in stilul lor de viata deloc sau foarte putin (ASIA in general, care foloseste carnea pe post aromatizor nu de ingredient principal) duc o viata ok si poate si de mai lunga durata (cel putin asa e statistic vorbind).
P.S. Cum se face ca astia care au carnea in stilul lor de viata deloc sau foarte putin (ASIA in general, care foloseste carnea pe post aromatizor nu de ingredient principal) duc o viata ok si poate si de mai lunga durata (cel putin asa e statistic vorbind).
Un nene, mai extremist el de fel, spunea o chestie inteligenta: da-i un pui sau iepure si un mar unui copilas; ce alege el sa manance? Iepurele? Puiul? Nu, marul! Cu iepurele sau puil se va juca. Interesant punct de vedere, nu?