Autor Subiect: Esti ceea ce mananci... sau cum am scapat de un bagaj de 15kg  (Citit de 20189 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Esti ceea ce mananci... sau cum am scapat de un bagaj de 15kg
« Răspuns #20 : 12.Iun.2013, 08:24:54 a.m. »
Ma gandeam eu... Oricum sa stii ca indiferent de ce iti spune nutritionistul, atata timp cat consumi legume si fructe poti uita de x mese pe zi sau sa nu mamanci dupa o anumita ora.
De ex. eu mananc de fiecare data cand simt nevoia de a ma hrani :P

Ex. de late dinner aseara :D

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Esti ceea ce mananci... sau cum am scapat de un bagaj de 15kg
« Răspuns #21 : 12.Iun.2013, 08:45:12 a.m. »
Nu intotdeauna fructele te ajuta sa slabesti........exemplu fă o cura de prune si struguri si ai sa vezi ca  :good: nu ai scazut in greutate ba chiar daca esti o fire mai sedentara ai norocul sa mai ei in greutate.
Gratarele vorba lui Nic nu sunt bune :-O :notlst: in exces dar daca pe linga carne mai bagi si legume fripte(adika fibre) si alegi gratarul in loc de o tocanita groasa ca la mama acasa sau orice mincare care contine sos(rântaș), iar carnea de porc(cîh) de pe gratar o inlocuiest cu cea de pui sau vita, cred ca o sa te mentii pe linia de plutire :good: :pardon:
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Online NicNic

« Răspuns #22 : 12.Iun.2013, 09:07:31 a.m. »
Tind sa ii dau dreptate lui @cristyyy2003: daca mananc fructe multe, chiar si uscate sau seminte, nu pre se vad urme la cantar. De vreo 2 luni incoace am inceput sa mananc mult mai mult decat prevedea dieta. Insa, fructe foarte multe. Iar cantarul se incapataneaza sa arate aceeasi greutate cu o marja maxima de 1 kg!
@BrSx4: corecte remarcile tale. Doar ca eu exageram cu mici, carnati si, eventual, carne de porc .... Ma ghidam dupa zicala "Cea mai buna leguma ..., e tot porcu' !"
Imi placeau asa de mult preparatele la gratar, incat m-am oprit odata pe Valea Bogatii, sa mananc la Doripesco (pentru cine cunoaste...), iar eu am comandat carnati oltenesti la gratar....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
« Răspuns #23 : 12.Iun.2013, 11:08:41 a.m. »
Tind sa ii dau dreptate lui @cristyyy2003: daca mananc fructe multe, chiar si uscate sau seminte, nu pre se vad urme la cantar. De vreo 2 luni incoace am inceput sa mananc mult mai mult decat prevedea dieta. Insa, fructe foarte multe. Iar cantarul se incapataneaza sa arate aceeasi greutate cu o marja maxima de 1 kg!
@BrSx4: corecte remarcile tale. Doar ca eu exageram cu mici, carnati si, eventual, carne de porc .... Ma ghidam dupa zicala "Cea mai buna leguma ..., e tot porcu' !"
Imi placeau asa de mult preparatele la gratar, incat m-am oprit odata pe Valea Bogatii, sa mananc la Doripesco (pentru cine cunoaste...), iar eu am comandat carnati oltenesti la gratar....
Nic cu fructele confiate chiar nu ai nimerit sunt chiar cele mai calorice' http://calorii.oneden.com/Calorii-Fructe/, pe aici dovada
SX4 1.5 glx gri metal

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #24 : 12.Iun.2013, 11:52:45 a.m. »
Insa, fructe foarte multe. Iar cantarul se incapataneaza sa arate aceeasi greutate cu o marja maxima de 1 kg!
Probabil din cauza zaharurilor pe care le contin :dknw:
Eu am abordat o vreme dieta Dukan in care fructele sunt interzise in primele faze, iar apoi ai voie sa le consumi moderat. Fix datorita zaharului din ele.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Online NicNic

« Răspuns #25 : 12.Iun.2013, 11:57:05 a.m. »
@BrSx4:  Adevarat, fructele confiate au foarte multe calorii. Doar ca eu am spus fructe uscate.
Oricum, ideea e ca mananc fructe multe, chiar si uscate sau seminte, fara sa ma ingras. Asta nu inseamna ca nu au calorii.
Spre exemplu, mananc de vreo saptamana incoace cate o punge de 250 grame de arahide pe zi! Daca ma uit la caloriile cuprinse in arahide, deja imi satisfac necesarul de energie zilnica. Insa eu mai mananc si altceva, pe langa aceste fructe! Totusi, nu m-am mai ingrasat (Nu stiu exact de ce, dar imi convine ;) ).
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
« Răspuns #26 : 12.Iun.2013, 12:27:17 p.m. »
Probabil din cauza zaharurilor pe care le contin :dknw:
Eu am abordat o vreme dieta Dukan in care fructele sunt interzise in primele faze, iar apoi ai voie sa le consumi moderat. Fix datorita zaharului din ele.
Si eu am folosit Dukan dar tinta mea era foarte indepartata si nu am trecut de etapa de Croaziera, cu toate acesta am imbinat dieta cu miscarea(numai bicicleta in fiecare zi 2 ore) si efectele au fost chiar miraculoase dar... a venit iarna si a trebuit sa sui bicicleta in pod di sa ne pregatim de craciun....ce a urmat ..... din nou la dieta si anul acesta dar cu mai multa miscare(cu bicicleta) :good:
SX4 1.5 glx gri metal

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #27 : 12.Iun.2013, 02:44:00 p.m. »
nu am trecut de etapa de Croaziera
Eu nu planuiam sa scap de prea multe kg, asa ca nu am tinut-o foarte precis. Pentru ce mi-a trebuit, a fost foarte ok. Ba mai mult, ajunsese sa imi placa stilul, ma facea sa nu ma mai simt atat de plina dupa fiecare masa. Sigur, la un moment dat s-a pierdut... :P iar acum il folosesc mai mult orientativ.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #28 : 12.Iun.2013, 03:22:20 p.m. »
ca tot se discuta si despre porcaiala:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #29 : 12.Iun.2013, 04:32:20 p.m. »
Nu intotdeauna fructele te ajuta sa slabesti........
... atata timp cat consumi legume si fructe poti uita de x mese pe zi sau sa nu mamanci dupa o anumita ora.
De ex. eu mananc de fiecare data cand simt nevoia de a ma hrani :P

@BrSx4 in postarea initiala chiar am scris ca kg de care am vrut sa scap pentru ca erau in plus din punctul meu de vedere s-au dus fara nicio secunda de miscare! Cheia este alimentatia corecta si..... nu trebuie sa uiti ca trebuie sa te hranesti nu sa mananci!
Personal nu sustin nici un fel de dieta...pentru ca indiferent de cine si cum este recomandata este o constrangere si cu siguranta nu asigura organizmului necesarul pentru a se hrani! Mai devreme sau mai tarziu acea dieta se termina si fiecare individ revine la vechile obiceiuri care....
Vrei sa faci ceva cu tine si viata ta? Fii radical! Ai curajul si schimba-ti stilul de viata, indiferent care este acela daca tie iti este bine cu asta si esti multumit de starea ta per total!

Curiozitate: cati dintre voi ati vazut filmuletul din prima postare? Dar cel recomandat prin link?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!