0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Tind sa ii dau dreptate lui @cristyyy2003: daca mananc fructe multe, chiar si uscate sau seminte, nu pre se vad urme la cantar. De vreo 2 luni incoace am inceput sa mananc mult mai mult decat prevedea dieta. Insa, fructe foarte multe. Iar cantarul se incapataneaza sa arate aceeasi greutate cu o marja maxima de 1 kg!@BrSx4: corecte remarcile tale. Doar ca eu exageram cu mici, carnati si, eventual, carne de porc .... Ma ghidam dupa zicala "Cea mai buna leguma ..., e tot porcu' !" Imi placeau asa de mult preparatele la gratar, incat m-am oprit odata pe Valea Bogatii, sa mananc la Doripesco (pentru cine cunoaste...), iar eu am comandat carnati oltenesti la gratar....
Insa, fructe foarte multe. Iar cantarul se incapataneaza sa arate aceeasi greutate cu o marja maxima de 1 kg!
Probabil din cauza zaharurilor pe care le contin Eu am abordat o vreme dieta Dukan in care fructele sunt interzise in primele faze, iar apoi ai voie sa le consumi moderat. Fix datorita zaharului din ele.
nu am trecut de etapa de Croaziera
Nu intotdeauna fructele te ajuta sa slabesti........
... atata timp cat consumi legume si fructe poti uita de x mese pe zi sau sa nu mamanci dupa o anumita ora. De ex. eu mananc de fiecare data cand simt nevoia de a ma hrani