Eu am luat la a doua sarcina 24 kg. Primele 15 s-au dus relativ repede, restul s-au incapatanat sa sada! La inceput aratam ca un gandac: corp buturuga, fara talie , rotunda... Intr-un an n-am dat jos nimic, ba am avut grija sa mai adaug 1-2...Prima data am blamat tigarile! Ma apucasem cam pe la 6 luni de la nastere de fumat odata cu niste evenimente nefericite! Credea creierasul meu ca voi suporta mai usor evenimentele cu tigara in bot...ma minteam singura! Cand bila nu a mai suportat si crizele s-au intetit a tebuit sa las si tigarile. E drept, totul se trage de la cap, nu mai simt nicio placere daca fumez o tigara ( am aprins una saptamana trecuta dupa mai bine de 5 luni de nefumat), dar ticurile, pofta de cafea cu tigara...uoofff!
Am fost tentata sa iau pastile, noroc de un coleg de camera ferm! Apoi ma gadila cafeaua verde...al meu mi-o da iar peste ochi: cand o coci, cand o macini, ca trebuie s-o bei imediat, doar nu vrei capsule chimice cu extract de cafea verde!!!...si a picat si asta..
Am stat la o cafea eu cu mine si am realizat ca nu se mai poate! Am aruncat 5 saci cu haine! Nimic nu-mi mai vine si ce-mi vine arat ca un drac!
Am luat un caiet si am inceput sa notez tot ce bagam in mine! Am ramas socata! O groaza de mancare fara care puteam trai , fara abtineri si constrangeri. Am citit si-o carticica cat o palma: 50 de reguli de aur pt o silueta perfecta- dr Florence Solcona...
Concluzia: totul pleaca de la cap! Acum tin un regim, nu e ceva cuprins intr-unul dintr-o carte, un pic de low carb, un pic de rina 90 si ceva mai multa miscare. Dupa prima saptamana am scapat de 2kg. Nu mi-e foame, nu sunt nervoasa , nici depresiva! Va tin la curent!