Autor Subiect: Esti ceea ce mananci... sau cum am scapat de un bagaj de 15kg  (Citit de 20183 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline supersgx

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
  • Gen: Bărbat
Re: Esti ceea ce mananci... sau cum am scapat de un bagaj de 15kg
« Răspuns #100 : 26.Feb.2015, 08:56:22 p.m. »
Ai luat un virus gripal nou sau o combinatie "geaca uitata in cui & sport in tricou"  Sanatate!!!!  :cof:
SX4  2.0 DDIS

Online NicNic

« Răspuns #101 : 26.Feb.2015, 08:59:47 p.m. »
Deci in 3 zile ai revenit la greutatea considerata normala...
Videoclipul anterior este cam tras de par: poti avea o dieta de vegan, dar fara exercitiile fizice adecvate, vei ramane tot o persoana cu oase, muschi si piele. Daca vrei ceva mai multi muschi in comparatie cu restul, ai nevoie de exercitii adecvate si de un regim si mai adecvat....

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline supersgx

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
« Răspuns #102 : 26.Feb.2015, 09:08:28 p.m. »
Pana la urma cum ramane? Chinezeasca sau raw vegan?
SX4  2.0 DDIS

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #103 : 26.Feb.2015, 10:26:48 p.m. »
Sunt cu gripa asta noua :) sper sa scap de ea cat mai repede! @NicNic eu tind către asa ceva dar poftele mele nu ma lasa... De ex poftesc acum la un Burger din ala autentic de vita... Soarta! E inca Joi :P
@supersgx fii liderul nostru si deschide topicul cu chinezescul! Eu chiar si asa cu temperatura ma bag la o iuțeală chinezeasca!

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ulise

« Răspuns #104 : 26.Feb.2015, 10:28:31 p.m. »
 Felicitari Cristi!
 Eu am avansat de la 133 la 122.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline miaunica

« Răspuns #105 : 27.Feb.2015, 09:51:07 a.m. »
Eu am luat la a doua sarcina 24 kg. Primele 15 s-au dus relativ repede, restul s-au incapatanat sa sada! La inceput aratam ca un gandac: corp buturuga, fara talie , rotunda... Intr-un an n-am dat jos nimic, ba am avut grija sa mai adaug 1-2...Prima data am blamat tigarile! Ma apucasem cam pe la 6 luni de la nastere de fumat odata cu niste evenimente nefericite! Credea creierasul meu ca voi suporta mai usor evenimentele cu tigara in bot...ma minteam singura! Cand bila nu a mai suportat si crizele s-au intetit a tebuit sa las si tigarile. E drept, totul se trage de la cap, nu mai simt nicio placere daca fumez o tigara ( am aprins una saptamana trecuta dupa mai bine de 5 luni de nefumat), dar ticurile, pofta de cafea cu tigara...uoofff!
Am fost tentata sa iau pastile, noroc de un coleg de camera ferm! Apoi ma gadila cafeaua verde...al meu mi-o da iar peste ochi: cand o coci, cand o macini, ca trebuie s-o bei imediat, doar nu vrei capsule chimice cu extract de cafea verde!!!...si a picat si asta..
Am stat la o cafea eu cu mine si am realizat ca nu se mai poate! Am aruncat 5 saci cu haine! Nimic nu-mi mai vine si ce-mi vine arat ca un drac!
Am luat un caiet si am inceput sa notez tot ce bagam in mine! Am ramas socata! O groaza de mancare fara care puteam trai , fara abtineri si constrangeri. Am citit si-o carticica cat o palma: 50 de reguli de aur pt o silueta perfecta- dr Florence Solcona...
Concluzia: totul pleaca de la cap! Acum tin un regim, nu e ceva cuprins intr-unul dintr-o carte, un pic de low carb, un pic de rina 90 si ceva mai multa miscare. Dupa prima saptamana am scapat de 2kg. Nu mi-e foame, nu sunt nervoasa , nici depresiva! Va tin la curent!
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline Laurentiu

« Răspuns #106 : 27.Feb.2015, 10:09:49 a.m. »
corp buturuga, fara talie , rotunda... Intr-un an n-am dat jos nimic, ba am avut grija sa mai adaug 1-2...
3 reguli de baza la care se mai pot adauga si altele:
1. piinea (faina de griu) scoasa din meniu;
2. nu se mai maninca nimic dupa ora 18:00;
3. nu te scoli satul de la masa.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #107 : 27.Feb.2015, 12:41:28 p.m. »
4. mănânci cu măsură, mănânci cu program, dar mănânci DE TOATE - că metabolismul uman e de omnivor și-i păcat să-l dereglezi, privându-l de elemente esențiale pe care a evoluat să le asimileze ca să poată fi echilibrat.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sfichiu

« Răspuns #108 : 27.Feb.2015, 01:21:10 p.m. »
  5.  Fructe cat mai multe pe stomacul gol,dar atentie se evita a le manca dupa orele 17-18,oo.
  • VITARA S ,Matiz

Offline miaunica

« Răspuns #109 : 27.Feb.2015, 02:01:03 p.m. »
Fructele le mananc dimineata.
Am scos painea si compania...eu fan foietaje! Dramatic! Stiu!
Portiile nu-mi sunt mari, de regula!
Masa de seara, cand exista , e in jurul orei 7.30-8, in jur de 7 abia ajung acasa...

p.s. cu teoria stau exceptional...practica e dureroasa  ;)
cainii au stapan...pisicile au anturaj