0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Vreau sa alimentez o statie cb la 12v ... Interesul meu este de a nu sta alimentata statia pemanent.
Ai grija la consumul statiei, sa nu fie mai mare decat suporta firele de la bricheta, nu sunt prea groase!
In primul rind statia CB are intrerupator (power ON/OFF) si poate fi decuplata de la alimentare ori cind doresti. In al doilea rind, chiar alimentarea prizei originale montata pe masina trece prin intermediul cheii de contact.
Stiu lucrul acesta si asta chiar vreau, dar nu stiu cum pot scoate bricheta sa ma leg direct la bornele ei, pentru a nu tine priza ocupata cu statia, sau macar un contact care ramane fara curent atunci cand scot cheia. Faptul ca are intrerupator statia este ok, daca se intampla sa uit sa-l pun pe OFF ? Ca se descarca bateria nu este o problema, dar daca se lasa cu artificii ?
1. ... nu stiu cum pot scoate bricheta sa ma leg direct la bornele ei...2. ...daca se intampla sa uit sa-l pun pe OFF ? Ca se descarca bateria nu este o problema, dar daca se lasa cu artificii ?
...ma gandeam sa fac totul definitiv referitor la statie, pentru ca se intampla de la trepidatii sa se miste stecherul in priza si tu sa crezi ca este ok ...