Autor Subiect: Placute frana  (Citit de 37821 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Placute frana
« Răspuns #40 : 31.Mar.2015, 03:39:06 p.m. »
www.mister-auto.ro trimit piesele de la depozite aflate în Franţa, de aceea au termenul de livrare mare. Magazinul este o soluţie bună pentru lucrări planificate, nu pentru defecţiuni ce trebuie rezolvate în scurt timp.
Din păcate ...
Când am schimbat la maşina mea discurile şi plăcuţele, le-a comandat mecanicul la unul din furnizorii lui, n-am habar la care anume.
Le-am scris ca e urgent ... nu le merge telefonul .. si de 2 zile nu mi-au trimis decat un mail .. ca imi vor trimite oferta. NASPA atitudinea lor, sigur nu voi lua de la ei ! (daca la oferta se cacaie atata ... ce va foi daca imi trimit un reper gresit ??)

Offline shpeedy

« Răspuns #41 : 31.Mar.2015, 03:45:41 p.m. »
Eu am comandat de la mister-auto.ro amortizoare pentru SX4 cu ceva timp in urma. Intr-adevar au depozitul in Franta (Nisa, mai precis) si dureaza ceva pana ajunge. Pe net, parerile sunt impartite in ceea ce-i priveste...

Pe langa ATE, o marca buna (dar si scumpa, vad) ar fi Herth&Buss Jakoparts (disc + placute). Incearca si la deauto.ro (vad ca nu apare nimic pe site, dar poate ii suni) - si ei aveau preturi bunicele.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ASZ

« Răspuns #42 : 31.Mar.2015, 03:52:20 p.m. »
Nu au discurile Jakoparts, la niciunul din magazinele on-line, de aia m-am orientat catre TRW.

Offline Laurentiu

« Răspuns #43 : 31.Mar.2015, 07:22:09 p.m. »
Ma gandesc ca ar fi bine ca placutele si discurile sa fie de la acelasi producator ... Alte idei/opinii ?
Nu este o regula. Unii pot avea o experienta mai mare in confectionarea placutelor iar altii in confectionarea discurilor.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ff_2004_06

« Răspuns #44 : 31.Mar.2015, 10:15:40 p.m. »
Am sa fiu eu Gica-contra de data asta: ocoleste placutele TRW. Din astea am avut si au scartait de imi venea sa ii dau foc masinii indiferent de ce am incercat, asta pana le-am schimbat. :)
Sau poate gasesti modele mai putin "eco" care nu scartaie.
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline cristidav

« Răspuns #45 : 31.Mar.2015, 10:34:02 p.m. »
Daca TRW sunt cele din fanrica (daca am inteles bine de pe aici), si ale mele scartaie in draci de pe la km 20.000, acum fiind la 22.500 :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #46 : 31.Mar.2015, 11:28:55 p.m. »
Și eu m-am lecuit de TRW ... Orice altceva !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline danr

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 80
    • Bucuresti
« Răspuns #47 : 31.Mar.2015, 11:40:25 p.m. »
Atentie dragi colegi. Scartaitul franelor poate avea mai multe cauze cum ar fi : discuri de frana ovalizate sau cu uzuri neregulate (striatii), bolturile de ghidare a etrierilor blocate sau ruginite, discuri si placute murdare cu particule de nisip sau condens (caz in care dupa mai multe franari scartaitul ar trebui sa dispara), placute uzate si de abia la final banuiala cade pe placute ecologice sau placute de proasta calitate. Nu cred ca exista vanzator care sa recunoasca provenienta exacta a pieselor furnizate si de aceea este destul de greu de stiut daca sunt originale. Noi cumparatorii cel mult verificam eventualele sigilii si timbre de origine specifice fiecarui producator (daca le stim).
Este greu de spus cuiva : "cumpara marca X  si nu o sa ai probleme", pentru ca nu stii intotdeauna daca respectiva marca X este originala sau contrafacuta. De aici si multe pareri pro si contra pe aceasta tema.
« Ultima Modificare: 31.Mar.2015, 11:58:24 p.m. de danr »

Offline Laurentiu

« Răspuns #48 : 01.Apr.2015, 10:00:43 a.m. »
Daca TRW sunt cele din fanrica ... si ale mele scartaie in draci ...
Culmea e ca ale mele n-au scirtiit si nici in prezent nu scirtiie.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline migabi

« Răspuns #49 : 01.Apr.2015, 10:46:40 a.m. »
Atentie cu misterauto fiindca mie mi-au returnat banii dupa ce au stat 2 saptamani sa stabileasca faptul ca nu aveau rulmentul comandat, in loc sa-mi propuna sa cumpar un alt model. In consecinta am pierdut la rata de conversie de 2 ori : cand am achitat si cand am primit banii inapoi (cam 2x24 lei).
SX4 SE m16a awd 2011