Autor Subiect: Ambreiajul...  (Citit de 37575 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: Ambreiajul...
« Răspuns #90 : 04.Iul.2009, 10:03:29 p.m. »
Buna prieteni, aveti dreptate, si- a revenit 90% desi mai ramine o poticneala la capat de cursa.Inseamna ca mai e ceva acolo. Va promit ca am sa va tin la curent marti seara . Imi cer scuze, ca nu am scris pina acum dar am avut treaba plus am fost la casco si rca. Va spun pe topicul respectiv.Sa speram Laurentiu si BXXENL ca scap usor.Numai bine!
  • Ignis

Offline oconstan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #91 : 06.Iul.2009, 07:50:12 p.m. »
Salut, ca si Laurentiu cred ca problema este a placii de presiune
 Nu cred ca discul are ceva; de asemenea nu cred ca este decalita placa de presiune ci mai degraba este fisurata,
 astfel ca acum are flexibilitate asimetrica si lucreaza partial.
Sper sa n-am dreptate

Offline danker

« Răspuns #92 : 06.Iul.2009, 08:28:24 p.m. »
- Bine ai venit oconstan! cum ne-ai gasit? sa-ti completezi datele din profil sa stim cu cine avem placerea.  ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline sanduraveica

« Răspuns #93 : 06.Iul.2009, 11:22:49 p.m. »
Bine ai venit printre noi oconstan! Miine ma duc ca mielul la taiere.Asta e, sunt pregatit material si psihic.Sigur,va spun miine seara si va multumesc pentu sfaturi si sprijin! Cu bine.
  • Ignis

Offline oconstan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #94 : 07.Iul.2009, 10:33:52 p.m. »

Bine v-am gasit domnilor pe toti. Imi cer scuze pt raspunsul intirziat.

Cum v-am gasit? cineva cu un Ignis, cred ca dintre voi ,vazindu-ma cu propriul Ignis mi-a dat un sticker cu suzuki club.Atit.

Bine ai venit printre noi oconstan! Miine ma duc ca mielul la taiere.Asta e, sunt pregatit material si psihic.Sigur,va spun miine seara si va multumesc pentu sfaturi si sprijin! Cu bine.
Multumesc de urare,altfel, sper sa nu te coste mult indiferent ce-i gasesc; Ignisul nu pune probleme deosebite la reparatii mecanice. sper sa vii chiar mai fericit . :good:

Offline sanduraveica

« Răspuns #95 : 07.Iul.2009, 11:16:53 p.m. »
Bine v-am gasit.Ma apuc tirziu sa va scriu, probleme de rezolvat nu necazuri,deci am ajuns la firma. Pentru a pastra specificul topicului va pot spune si multumesc oconstan ca nu am nimic la ambreiaj.Verificat,uns cablul,pus vaselina la intrarea manetei in cutie si verificat prin curte.Verificat si de mine si pot sa va spun ca sunt multumit.Profesionalism si seriozitate totala

Post Merge: 07.Iul.2009, 11:24:50 p.m.
:pardon:Am uitat sa va spun ca am fost la Auto Net unde Way of life mi-a fost sprijin total.Am sa detaliez la topicul despre revizii.Oricum ramin dator cu un suc. Prietenii stiu de ce! :) 
« Ultima Modificare: 07.Iul.2009, 11:24:50 p.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline Laurentiu

« Răspuns #96 : 08.Iul.2009, 03:55:13 p.m. »
...mai degraba este fisurata...
O placa de presiune fisurata, nu mai permite intrarea in nici o treapta de viteza atunci cind motorul functioneaza.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #97 : 08.Iul.2009, 07:12:53 p.m. »
eu zic ca este din fabrica ....

Acum am o alta problema: am schimbat acum 2000 de km cablul de ambreiaj. Bun, toate bune si frumoase pana cand acum 1 luna si ceva am observat ca piulita din capat mi-a sapat in cauciucul care culiseaza pe bratul ambreiajului ... si deci.. acum imi tine ambreiajul mai jos.

Sa il reglez si atat .. sau sa ii pun o saiba intre cauciuc si piulita astfel incat sa nu mai sape in el?
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline sanduraveica

« Răspuns #98 : 08.Iul.2009, 10:34:43 p.m. »
Buna Stefane,saiba poate fi ceva provizoriu.
  • Ignis

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #99 : 09.Iul.2009, 10:29:50 a.m. »
din cate am observat ieri cu danker se pare ca miezul este din teflon (metal) imbracat in cauciuc. Cred ca trebuie doar reglat cablu de ambreiaj. Probabil ca s-a mai si lasat cablu .. fiindca a fost nou cand l-am montat.
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..