0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Buna. Am achizitionat de cateva luni o "buburuza" Ignis, de care am fost tare mandra pana astazi, cand m-a lasat in drum exact cand aveam mai mare nevoie de ea. Mai exact, a trebuit sa-mi 'abandonez" masina undeva pe la Bucur Obor, deoarece mi-a cedat cablul de la ambreiaj. Asta fara nici un semn prevestitor, astfel ca nu stiu exact ce s-a intamplat. De fapt s-a rupt piesa metalica ce leaga cablul de pedala. Sincer nush ce ma supara mai tare ..faptul ca habar n-am unde voi gasi piesa si unde s-o montez sau faptul ca nu mai am cum sa alerg pentru botezul bebelului meu care este peste o saptamana Uff, cred ca timpul f. scurt este cel care ma dispera cel mai tare.As avea nevoie de ajutorul vostru cu ceva informatii urgente. Stie cineva daca trebuie sa inlocuiesc tot cablul de ambreiaj sau pot schimba doar piesa aceea metalica de legatura intre cablu si pedala? Maine e sambata si nush cate sanse am sa gasesc undeva, pe stoc ceea ce-mi trebuie. Cat despre service..ceva recomandari pentru unul unde sa gasesc mecanici seriosi si preturi "normale"? Cred ca e necesar sa se mai verifice ceva pe la amortizoare si frane. Am citit cateva postari pe forum dar am gasit pareri impartite si nu ma pot hotari. Multumesc
la faza cu marsarierul s-a mai scris undeva .. nu intra din prima .. da un pic mai in fata apoi o sa intre