Autor Subiect: Autonomie SX4  (Citit de 3695 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Autonomie SX4
« Răspuns #10 : 11.Apr.2013, 11:17:27 p.m. »
Totusi ... care e ratiunea de a merge cu asa putina benzina in rezervor  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristidav

« Răspuns #11 : 12.Apr.2013, 09:41:14 a.m. »
Nu de asta e vorba. Vreau sa stiu cat fac cu un plin si exact asta e, ca nu vreau sa testez ultimii litri ci sa aproximez cam cat mai pot face de cat se aprinde becul :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline mariusv_iser

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #12 : 12.Apr.2013, 10:26:03 a.m. »
Nu de asta e vorba. Vreau sa stiu cat fac cu un plin si exact asta e, ca nu vreau sa testez ultimii litri ci sa aproximez cam cat mai pot face de cat se aprinde becul :)
Din momentul in care se aprinde becul, in rezervor raman 7.5 l (fapt verificat de 3 ori...s-a aprins exact cand am intrat in benzinarie). In functie de ce drum parcurgi la acel moment si stilul de condus poti merge si peste 100 km. Eu am mers intre Campeni si Alba Iulia (80 km). Cand am alimentat am constatat ca mai erau cam 2 l. Nu povestesc prin emotii ce am trecut in ultimii km pana am ajuns la benzinerie  :).
Beyond the limits

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 12.Apr.2013, 11:07:38 a.m. »
Din momentul in care se aprinde becul, in rezervor raman 7.5 l ...
Nu poti fi 100% sigur ca aceasta cantitate sau limita de km este aceeasi la fiecare masina in parte. Un  plutitor (care poate absorbi prin pori o cantitate de benzina devenind ceva mai greu) sau o pompa  montat(a) putin mai sus sau mai jos modifica parametrii.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline NicNic

« Răspuns #14 : 12.Apr.2013, 07:43:47 p.m. »
Nu poti fi 100% sigur ca aceasta cantitate sau limita de km este aceeasi la fiecare masina in parte. Un  plutitor (care poate absorbi prin pori o cantitate de benzina devenind ceva mai greu) sau o pompa  montat(a) putin mai sus sau mai jos modifica parametrii.

Pori sau montaj diferit al plutitorului e mai greu sa intalnesti.(dpdv tehnologie actuala)
Dar o caracteristica diferita a "liniaritatii" traductorului rezistiv pentru sonda de nivel e mult mai posibil sa se manifeste.
Asadar, exista 99% sanse ca la  alte masini rezerva sa nu fie fix 7,5 l....

As recomanda sa luati in calcul cea mai mica rezerva pe care o auziti, cititi sau aflati vreodata!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!