0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Imi pun o singura intrebare : De ce au facut astia martor in bord pentru AUTO daca e bine sa mergi cu el in permanenta ? si de ce nu au facut pentru 2WD ? Eu unu nu suport sa vad martorii aprinsi in bord. In general, cred eu, martorii sunt pusi acolo pentru a-ti aminti ca ai nebunia respectica cuplata. Sigur e bine sa mergi mereu pe Auto ?
Citat din: 44 CXY din 25.Sep.2008, 10:40:02 p.m.Imi pun o singura intrebare : De ce au facut astia martor in bord pentru AUTO daca e bine sa mergi cu el in permanenta ? si de ce nu au facut pentru 2WD ? Eu unu nu suport sa vad martorii aprinsi in bord. In general, cred eu, martorii sunt pusi acolo pentru a-ti aminti ca ai nebunia respectica cuplata. Sigur e bine sa mergi mereu pe Auto ?Martorul ala e informativ, de-asta e verde. Plus ca te poti lauda la prieteni, care cu siguranta te vor intreba de el : Dupa cum am spus 4WD Auto este 99.5% din timp acelasi lucru cu 2WD. Diferenta intre cele doua moduri este facuta in situatii de pierdere a aderentei, care ar trebui sa fie foarte rare pe timp de vara, iar pe timp de iarna siguranta e mai importanta decat consumul!