Autor Subiect: Cercetare psihologica - Comportamentul agresiv la volan  (Citit de 10391 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: Cercetare psihologica - Comportamentul agresiv la volan
« Răspuns #60 : 18.Apr.2013, 11:23:08 a.m. »
Nici pe alte forumuri unde a postat nu si-au primit oamenii raspunsurile. Daca era foarte ocupat, nu si le primeau TOTI, primeau doar cativa, cati a avut timp sa proceseze. Dar niciunul... :-t
  • SX4 1.5
Alex

Offline shpeedy

« Răspuns #61 : 18.Apr.2013, 11:34:59 a.m. »
Un amic de pe forumul Nissan, care a participat si el la cercetare mi-a spus ca el a primit rezultatele...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Gen: Bărbat
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
« Răspuns #62 : 18.Apr.2013, 07:07:14 p.m. »
Mai asteptam :)Poate nu se astepta stimatul domn cercetator la promtitudinea si afluxul mare de chestionare completate, intr-un interval scurt de timp :D
Oricum, cuvantul dat trebuie respectat, si nu ne indoim ca asa va fi :-?
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline Laurentiu

« Răspuns #63 : 21.Apr.2013, 11:50:54 a.m. »
Mai bine mai tirziu decit niciodata. Au inceput sa apara rezultatele testului. Verificati mesageria si in rubrica "Spam" al e-mai-ului. Acesta apare sub denumirea de "profil" trimis de "From: cercetare.psi@gmail.com".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Gen: Bărbat
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
« Răspuns #64 : 21.Apr.2013, 12:10:17 p.m. »
Da, tocmai am primit si eu. Multumiri D-lui Burtaverde!
Dupa o trecere in revista, par juste interpretarile, fiind putin nelamurit la pct. 6 (Dezirabilitate sociala), in care se zice cam asa: "Cu alte cuvinte, sunt unele reguli de circulaţie pe care le
încălcaţi întotdeauna şi unele pe care le respectaţi mereu" :-/...Ramane sa mai reflectez...
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline Laurentiu

« Răspuns #65 : 21.Apr.2013, 12:31:15 p.m. »
Dupa o trecere in revista, par juste interpretarile, fiind putin nelamurit la pct. 6 (Dezirabilitate sociala), in care se zice cam asa: "Cu alte cuvinte, sunt unele reguli de circulaţie pe care le încălcaţi întotdeauna şi unele pe care le respectaţi mereu"
Rezultatele se pot incadra si ele intr-un sablon.  :-))
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline shpeedy

« Răspuns #66 : 22.Apr.2013, 11:00:18 a.m. »
Si eu am primit rezultatele...  :D

Poate ca rata de participare (si de solicitare de evaluari) nu a fost corect estimata de catre initiatorul topicului si de aceea a durat mai mult...
In aceste conditii, ma gandesc ca ar merita retrase acuzele facute si cerute niste scuze, nu credeti  :-/
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

« Răspuns #67 : 22.Apr.2013, 11:11:22 a.m. »
...ar merita retrase acuzele facute si cerute niste scuze, nu credeti  :-/

Nu a fost pus de nimeni sa-si ia angajamentul ca in weekend vom primi rezultatele testului. Nu se isca discutia asta daca omul nu promitea iar unui individ ce nu-si poate tine cuvintul dat, ii mai poti acorda increderea cuvenita ? Il mai poti considera OM in momentul cind nici macar la un MP nu-ti raspunde ? Daca i s-a intimplat ceva rau (Doamne fereste), lucru pe care nu l-am luat in consideratie pina acum, imi retrag cuvintele si-mi cer public scuze fata de cel acuzat.

P.S. Stiu sa-mi cer scuze si sa recunosc atunci cind sint sigur c-am gresit. Pacat ca altii nu citesc si mesajele anterioare.
« Ultima Modificare: 22.Apr.2013, 11:13:53 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #68 : 22.Apr.2013, 09:41:59 p.m. »
V-am spus si mai devreme intr-un post sa aveti nitica rabdare si sa-i acordati timp omului care s-a vazut ca e in regula.

A tras cineva concluzii de pe urma rezultatelor?
Ca na, comentam, glumim, discutam dar ceea ce a iesit e cel mai important. Sa tragem niste concluzii din toata treaba asta.

Offline Laurentiu

« Răspuns #69 : 23.Apr.2013, 10:01:21 a.m. »
1. V-am spus si mai devreme intr-un post sa aveti nitica rabdare si sa-i acordati timp omului care s-a vazut ca e in regula.

2. A tras cineva concluzii de pe urma rezultatelor?
1. Singur si cu minuta lui omul a scris ca inca de acum 2 weekenduri in urma ar fi trebuit sa primim rezultatele. Nu l-a obligat nimeni sa faca asta. Ca au venit cu o saptamina intirziiere, nici asta nu e greseala noastra asa ca ........... rabdare am avut si inca avem ca altceva, n-avem de facut.  ;)

2. Pai fii sigur ca fiecare din cei ce au raspuns testului si au primit rezultatele, a tras concluziile de rigoare. Daca raspunsurile la intrebarile testelor sint cele reale, e clar ca si "agresivitatea la volan" e tot reala.  :)
Din punctul meu de vedere si in ceea ce ma priveste, ma revad in aceste rezultate.
  • Suzuki SX4