Cu putina rabdare si intelepciune vor veni si rezultatele.
Pana atunci o sa va povestesc o patanie.
Astazi ma intalnesc cu un var de-al meu. Il vad ca se plange ca-l doare o mana. Fireste, l-am intrebat ce are.
Dadea cu spatele sa iasa din parcare. Un tip cu un papuc de marfa incepe sa-l claxoneze, sa-l injure, sa-i spuna ca-si baga in masa si tacsu, etc, se da jos din masina si vine spre varmiu.
Se da jos si asta si il intreaba de ce-l injura, alea, alea. Ala niciuna nici doua sare la el la bataie, il cuprinde in brate si incepe sa-l stranga foarte tare mai sa-i rupa antebratul.
Vazand ca nu are scapare, varmiu, cu mana libera incepe si-i umfla botul aluia spargandu-i buza, lovindu-l in ochi, nas, il umple de sange, etc.
Ala atunci ii da drumul si se pravaleste la pamant si isi schimba total comportamentul spunandu-i ca gata, e mai bun, sa-l lase, alea, alea... si incepe sa se planga ca l-a umplut de sange, etc.
Varmiu ii spune, ce-ai ma cu mama, ce-ai ma cu mine de vrei sa-mi rupi oasele in mine?
Respectivul cu un pronuntat accent moldovenesc ii spune ca nu credea ca romanii pot fi si ei agresivi chiar si aparandu-se.
Bineinteles ca i-a parut rau si unuia si altuia. In fond, nu aveau nimic de impartit, ala cu papucul putea sa-l astepte pe asta sa termine manevra din parcare si apoi sa treaca linistit, nu sa il injure, sa il ia la bataie ca in final sa plece plin de sange, batut, etc.
Cam asta se intampla in societatea romaneasca. Oamenii sunt rai, agresivi, nu mai au rabdare, omenie, colegialitate, etc.
Asteptati rezultatele testelor si unii va mai si plangeti ca nu le-ati primit, nu aveti rabdare si intelegere si astfel ia nastere o situatie tensionata.
Va intreb eu. Ce rezultate credeti ca o sa primiti? Nu circulati zi de zi in trafic? Nu vedeti ce se intampla? Credeti ca veti avea vreo surpriza cu acele rezultate?