0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Oricind, in momentul conducerii, pt o fractiune de secunda poti fi orbit de o raza de soare reflectata de vreu geam sau atentia iti poate fi distrasa de un copil ce alearga pe margine trotuarului, de o minge ce se rostogoleste spre tine, de un ciine fugarit ce cauta sa scape fugind spre masina ta (privirea periferica isi face datoria) iar cel din fata sau din lateral frineaza. Impactul e ca si produs in situatia asta. Poti numi asta o obisnuinta sau un motiv de a-i lua viata omului ? NU. E o greseala pusa pe seama neatentiei.
1. Dar semnalizarea nu poate fi considerata o omisiune, atata vreme cat legea spune ca trebuie sa o faci.2. Nu o sa ma leg de ne-functionarea semnalizarilor intrucat pe de-o parte cazurile acestea sunt singulare, pe de alta parte, atunci cand se-ntampla, in general iti dau de stire prin clipocitul mai rapid, cel putin la masinile pe care le-am avut eu asa era, cu incepere de la Oltcit...
o tanti cu un X5 negru in momentul in care era sa intre si-n mine, mi-am dat seama ca ea nici nu se asigura
Oricum ai spune-o, tot exceptii sunt... Chiar in dimineata asta am avut o tanti cu un X5 negru (B-xx-ZOZ) care pe tot parcursul a "crosetat" benzile intr-o veselie continua, fara a baga cel mai mic semnal; in momentul in care era sa intre si-n mine, mi-am dat seama ca ea nici nu se asigura, daramite de intentia sa mai si semnalizeze... Sa n-o "bag" undeva ?!?!
Orice ai vrea sa ii faci acelei "tanti" , nu uita ca era deja bagata intr-un X5. Ce ii propuneai tu cred ca era nesemnificativ....