0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nu cred ca are legatura cu testul. Nesemnalizarea poate fi o omisiune si nu un factor de "nervozitate" ca frinarea brusca fara vreun motiv in fata altei masini, ca "luarea fetei", ca si "crosetarea" tuturor masinilor aflate in fata pt a ajunge capul coloanei etc.
nu-l las pe respectivul sa se bage pana nu baga si semnal ... o fi bine, o fi rau ?
De unde stii ca nu-i functioneaza semnalizarea pe partea respectva (bec sau siguranta arsa) ?
In 95% dintre cazuri sunt "convins" ca asta-i cauza...
pe banda din dreapta o bicicleta.. pe banda din stanga o masina ...
Pai el era in spatele lor si erau doar doua benzi.Daca putea trece pe banda 1 pe langa biciclist in deplina siguranta si nu incalca linia dintre cele doua benzi nu se considera triplare, depasire sau altceva. Adica e legal. Ca la motociclisti Apropos de omisiunile amintite si de @hugbear si ceilalalti. De obicei astea sunt principalele cauze care determina inceputul nervozarii la (v)golan.
oricat as vrea sa nu fiu agresiv la volan .. nu reusesc. azi dimi semaforul era verde, pe banda din dreapta o bicicleta.. deci banda ocupata, pe banda din stanga o masina ce mergea in paralel cu bicicleta.. s-a dus tot calmul meu pe ziua de azi. s-a dus.. s-a dus bineinteles ca bicicleta a trecut si pe rosu.. eu am mai stat o tura
infrastructura depasita care nu poate asigura debitul necesar ... si aceiasi soferi suficient de fricosi incat nu se incumeta sa taxeze pe loc marlaniile din trafic ...