Sunt fan Android. Nu cunoscator ci utilizator de conjunctura. Am vrut sa iau ifon dar totdeauna aparea altceva si ma pricopseam cu un android. Am avut Galaxy S2 si acum, tot din conjunctura, am S3.
Cand am plecat de acasa sa iau I4, am luat S2, cand am vrut sa iau I4s am luat S3 si nu-mi pare rau de alegerile facute.
In acest moment, as vrea un I5 dar uitandu-ma pe specificatii, paleste in fata noului S4.
Totusi, pentru ca vreau sa rup traditia, am zis sa schimb tipul de telefon pentru ca la ambele exista un mare dezavantaj, rezistenta la busituri.
Da, stiu, exista huse, bumpere, etc. Nu imi plac. Am si acum la S3 si pe intuneric din greseala a iesit din husa si s-a dus in cap pe dale de beton. S-a lasat cu o mica fisura a partii frontale, greu sesizabila dar existenta.
Asa ca, am zis ca in activitatea mea zilnica, offroadul de la sfarsit de saptamana, etc, mai bun ar fi un telefon care sa aiba principala calitate rezistenta dar, fiind invatat cu telefoane destul de rapide, sa fie cat de cat ok si din punctul asta de vedere.
Precizez ca nu ma joc pe telefon si nici aplicatii de tip office nu prea folosesc din cauza dimensiunilor displayului.
Folosesc in schimb ca si telefon, browsering, youtube, e-mail, navi si cam atat.
Mi-au cazut ochii pe asta:
http://www.gsmarena.com/samsung_s7710_galaxy_xcover_2-pictures-5263.phpSunt deschis si la alte marci decat Samsung si daca ar fi existat un ifon varianta rugged, probabil l-as fi incercat.
Din experientele voastre, din ce ati mai vazut, care s-ar potrivi nevoilor mele?