Autor Subiect: Rugged phone sau telefon de dat pe jos.  (Citit de 8105 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Rugged phone sau telefon de dat pe jos.
« : 30.Mar.2013, 07:20:58 p.m. »
Sunt fan Android. Nu cunoscator ci utilizator de conjunctura. Am vrut sa iau ifon dar totdeauna aparea altceva si ma pricopseam cu un android. Am avut Galaxy S2 si acum, tot din conjunctura, am S3.
Cand am plecat de acasa sa iau I4, am luat S2, cand am vrut sa iau I4s am luat S3 si nu-mi pare rau de alegerile facute.

In acest moment, as vrea un I5 dar uitandu-ma pe specificatii, paleste in fata noului S4.
Totusi, pentru ca vreau sa rup traditia, am zis sa schimb tipul de telefon pentru ca la ambele exista un mare dezavantaj, rezistenta la busituri.
Da, stiu, exista huse, bumpere, etc. Nu imi plac. Am si acum la S3 si pe intuneric din greseala a iesit din husa si s-a dus in cap pe dale de beton. S-a lasat cu o mica fisura a partii frontale, greu sesizabila dar existenta.

Asa ca, am zis ca in activitatea mea zilnica, offroadul de la sfarsit de saptamana, etc, mai bun ar fi un telefon care sa aiba principala calitate rezistenta dar, fiind invatat cu telefoane destul de rapide, sa fie cat de cat ok si din punctul asta de vedere.
Precizez ca nu ma joc pe telefon si nici aplicatii de tip office nu prea folosesc din cauza dimensiunilor displayului.
Folosesc in schimb ca si telefon, browsering, youtube, e-mail, navi si cam atat.

Mi-au cazut ochii pe asta: http://www.gsmarena.com/samsung_s7710_galaxy_xcover_2-pictures-5263.php
Sunt deschis si la alte marci decat Samsung si daca ar fi existat un ifon varianta rugged, probabil l-as fi incercat.

Din experientele voastre, din ce ati mai vazut, care s-ar potrivi nevoilor mele?

Offline roberto

Re: Rugged phone sau telefon de dat pe jos.
« Răspuns #1 : 30.Mar.2013, 07:26:47 p.m. »
Motorola aveau ceva .......Defy parca.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 30.Mar.2013, 07:35:59 p.m. »
Si Sony Ericsson are ceva... @pexic parca avea telefonul asta, Xperia Active

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #3 : 30.Mar.2013, 07:48:09 p.m. »
Da, m-am uitat la ele dar sunt modele mai putin recente si oarecum depasite. Bine, depinde si ce vrei de la el.

Sony are acum modelele noi rezistente la praf si apa dar nu sunt si shock-proof.

Arata bine xperia dar ar trebui sa apara cu modelul nou. Chiar sunt curios la miscarea Sony.
« Ultima Modificare: 30.Mar.2013, 07:51:53 p.m. de Kingy »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 30.Mar.2013, 09:29:40 p.m. »
Daca as fi un om mai activ mie chiar mi-ar placea Active asta :P ca eu nu-s "verde" asa ca nu prea imi pasa ca nu are ultima versiune de "crema" sau mai stiu eu :)
  • #romaniaelectrica

Offline bogdanb

« Răspuns #5 : 30.Mar.2013, 11:18:08 p.m. »
Daca vrei un telefon de dat pe jos cel mai bine s-ar preta ceva din gama asta.
Daca te intereseaza un smartphone, Galaxy Xcover se lauda cu performante bune. Nu l-am vazut pe teren doar l-am tinut in mana in showroom. In afara de carcasa care chiar este facuta sa nu-ti alunece printre degete mi s-a parut destul de fragil. Nu am facut vreun test de bagat in apa, si nici de trantit pe jos. Desi are carcasa cauciucata la colturi, ce te faci daca isi baga coada Murphy si cade cu ecranul in jos?  >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #6 : 30.Mar.2013, 11:30:16 p.m. »
Uite "shock resistant" si din gama smart: Samsung recent sau Samsung mai putin recent :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 31.Mar.2013, 12:12:12 a.m. »
Sau nu prea @SGD: ' Samsung advertises this as a rugged phone, but does not guarantee that it is actually rugged! My glass broke from a very minor fall and Samsung said, "Sorry, that's physical damage, no warranty coverage." '

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica

Offline shpeedy

Re: Re: Rugged phone sau telefon de dat pe jos.
« Răspuns #8 : 31.Mar.2013, 08:52:15 a.m. »
Daca banii nu sunt o problema, as zice ca Sony Xperia Z raspunde destul de bine cerintelor...

Sent from my LG-P760 using Tapatalk 2
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline roberto

« Răspuns #9 : 31.Mar.2013, 09:36:41 a.m. »
Cu exceptia telefoanelor Sonim, restul sunt rugged doar cu numele.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY