Autor Subiect: Distributie Ignis  (Citit de 8395 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
Re: Distributie Ignis
« Răspuns #10 : 17.Mar.2009, 08:05:47 p.m. »
cam rar se rupe lantul. Eu pana acum nu am auzit la nimeni. Si daca a fost, cred era vb de motoare puternice nu de motoare 1,3 sau 1,5
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline M_TM

« Răspuns #11 : 17.Mar.2009, 08:52:04 p.m. »
Trebuie cu adevarat sa fi ghinionist sa ti se rupa lantul.Era vorba de faptul ca nu apare nici un semn inainte de a se rupe.POC si gata! :dknw:Risc exista si sa mori in accident aviatic tu ffind de fapt in bucatarie ..sau...

Offline danker

« Răspuns #12 : 17.Mar.2009, 09:35:22 p.m. »
- Distributia pe lant, este un mare avantaj al acestui motoras, sigur se poate intampla sa necesite un reglaj, sa sara un dinte, sa cedeze pur si simplu, dar incidentele sunt atat de rare in comparatie cu o curea de distributie, incat.... la acest capitol practic  stam linistiti. ;)
« Ultima Modificare: 17.Mar.2009, 10:24:29 p.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #13 : 17.Mar.2009, 09:54:46 p.m. »
sa nu comparam un lant folosit la motoare cu un lant la o bicicleta! cat de gros ii lantul bicicletei fata de un lant folosit in motoare? lantul din masinile noastre moare odata cu motorul. problema apare daca proprietarul isi bruscheaza masina timp indelungat atunci pot aparea probleme
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline adrian_r5

« Răspuns #14 : 17.Mar.2009, 10:22:47 p.m. »
Biciclete cu lant rupt a avut cineva ?

Nu cred ca se rupe la biciclete, da' stiu ca se poate intimpla sa sara siguranta :(
Nici la Dacie nu stiu daca se intimpla sa se rupa lantu' ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline M_TM

« Răspuns #15 : 17.Mar.2009, 10:39:39 p.m. »
FRATILOR,EU VB.DE PRINCIPIU CA LANT. Normal ca e absurd sa compari lantul de bic. cu cel de distributie.Constructiv ele sunt aproximativ la fel.Diferenta o face  materialul ,grosimea si mai stiu eu ce mama draqului.Nu are moarte,doar ghinion,de asta era vorba >:)

Admin edit: Te rog nu abuza de <CAPS> si foloseste <SPACE>
Renunta la limbajul tip mIRC
Multumesc.

« Ultima Modificare: 18.Mar.2009, 08:01:37 a.m. de cristyyy2003 »

Offline cobra20

« Răspuns #16 : 18.Mar.2009, 07:46:34 a.m. »
M_TM nu am vrut sa te jignesc, daca am facuz imi cer scuze. Dupa cum am zis lantul masinii se poate rupe, deteriora numai daca masina ii exploatata in conditi nenormale
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #17 : 18.Mar.2009, 08:32:09 a.m. »
- Eu cred ca nimeni nu a jignit pe nimeni, pur si simplu ne spunem parerea despre avantajele lantului, fata de cureaua de distributie si eventualele dezavantaje ale acestuia,... de aia si discutam aici, ca sa intoarcem problema pe toate partile.  :)
« Ultima Modificare: 18.Mar.2009, 08:35:03 a.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #18 : 18.Mar.2009, 10:16:07 a.m. »
:)) chill! concluzia este: distributia pe lant este net superioara fata de curea. Ignis are distributia pe lant, un mare plus la acest capitol. Exista ghinionul sa se rupa daca masina nu este exploatata conform indicatiilor date de producator.  Cred ca am spus tot ce era de spus.

Intrebare: Acest lant se unge cu ceva din cand in cand?
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline LeonardSZK

« Răspuns #19 : 18.Mar.2009, 10:20:04 a.m. »
Ungerea se face prin sistemul de ungere al motorului.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise