Eu, din pacate, nu prea sunt genul mers 7 ore pe jos pe munte Efectiv nu rezist.
Bai si mie mi-e un pic teama, insa vreau sa-ti dau cateva citate din ce declara o tipa din clubul asta
Am realizat ca reusita pe munte este doar o chestie de ambitie si mai putin de forta fizica.[...] Vreau sa am o atitudine critica fata de viata, pentru ca nu vreau de devin omul mediocru care se trezeste la ora 7.30, pleaca la serviciu, ajunge acasa...si spune a mai trecut o zi, fara nimic special in ea.Trebuie sa te autoeduci sa nu amutesti in societatea lenesa si indiferenta fata de prezent si viitor.Si mi-am mai facut curaj...insa proba de foc, atunci o sa fie!
Acum...@unde ma faci sa cred ca n-am fost destul de explicita in privinta excursiei...insa din moment ce plecam cu trenul pana in Busteni
banuiesc ca o vom lua pe acel drum de 6h! Inca nu mi-a fost confirmat oficial traseul, in momentul in care voi afla ce facem in cele doua zile, anunt!
Si da se merge pe jos.
Bicicleta a fost doar o introducere in topic.
SUBLINIEZ!
Dintre echipamentele indispensabile pentru aceasta iesire sunt : Bocancii ,rucsacul ,pelerina de ploaie/geaca impermeabila si frontala sau lanterna .De asemenea va sugerez sa va aduceti sacul de dormit daca aveti ,in cabana e destul de frig mai ales daca nu se face focul .
P.S. :
* Report this post
* Reply with quote
Re: Malaiesti
Postby Cristian Capisizu » Thu Oct 21, 2010 3:33 pm
1. pentru andreea ,prietenii tai care nu sunt inscrisi vor plati in plus pentru ca vin ca turisti si sunt responsabilitatea ta
Probabil o suma modica!
Ma gindesc ca daca am rezistat in Cheile Nerei la o zi intreaga de pedalat dupa un drum de aproape 600 km (ca era inchis pe la Moldova Noua si am aflat prea tirziu ca trebuie sa ma intorc). Ce-i drept atunci "pedalarea" s-a intimplat a doua zi si era martie, nu noiembrie.