@Razak nu iti trebuie cine stie ce bicicleta. De exemplu eu si Cristy avem DHS-uri, deci nu sunt cine stie ce firme.
Am avut si eu DHS
Pana mi-au furat-o de la etajul 6... s-au chinuit cu ea pe scari, nu incapea in lift...cu rotile ei de 28",
M-am simtit super timp de o saptamana, doua cand imi lasam masina acasa si mergeam cu ea la birou.
Dar ce a fost, a fost!
VRETI MISCARE? SPORT?
Se pleaca pe 30 oct in Bucegi la cabana Malaiesti(cazarea la cabana costa 25 de lei). De ajuns acolo se va ajunge cu trenul mai exact personalul 3001 ce pleaca la 05:46 din gara de nord si ajunge la 09:30 in Busteni .
Avansul de 25RON se va achita cel mai tarziu pe 24 octombrie(Duminica asta) .
Exista o taxa de echipament este de 10 lei plus costul organizatorilor .
Biletul de tren costa 15 lei intreg iar 8 lei cu legitimatie de student ,o calatorie .
Astfel un pret estimativ pentru aceasta excursie ar fi de 70 de lei .Mancare va puteti aduce de acasa dar se gasesc diverse chestii si la cabana :
Apa la izvor (cand nu este secat)
- Ciorba de legume - 7 lei
- Mamaliga cu branza - 8 lei
- Omleta cu 2 carnati - 12 lei
- Omleta cu 1 carnat - 10 lei
- Tochitura cu mamaliga - 10 lei
- Ceai - 2 lei
- Ciocolata - 6 lei
- Cafea - 5 lei
- Vin fiert - 5 lei
- Bere Timisoreana - 5 lei
- Bere Tuborg - 6 lei
- Suc (0,5 l) - 6 lei
- Apa minerala (0,5 l) - 5 lei
Dintre echipamentele indispensabile pentru aceasta iesire sunt : Bocancii ,rucsacul ,pelerina de ploaie/geaca impermeabila si frontala sau lanterna .De asemenea va sugerez sa va aduceti sacul de dormit daca aveti ,in cabana e destul de frig mai ales daca nu se face focul .
Se pleaca din Busteni (alt. 883 m) poteca marcata cu triunghi rosu pe Munticelul, Poiana Costilei (alt. 1310 m), Poiana Morarului (alt. 1550 m), Pichetul Rosu (alt. 1445 m), Prepeleag (alt. 1750), Valea Malaiestilor – durata 6 – 7 ore
SursaCum poate v-ati dat seama, e vb de un club montan...si am gasit filmuletul
asta..care mie personal mi se pare...