Once again... #rusepebicicleta !! De data asta singur!
Pe drum, la plecare, undeva la vreo 15 km de la ieșirea din Bucale ma întâlnesc - de fapt ma ajung din urma, cu doi tipi cu cursiere: salut - salut, unde mergi - unde mergeți, bla bla. Tot la Ruse se duceau si ei. Evident ca nu am putut "plasa" dupa ei. Concluzie: la dracu trebuia sa-mi iau cursiera! (Cand eu eram la intrare in Remus - aproape de intrarea in Giurgiu, cei 2 se întorceau deja din RUSE!!)
La întoarcere, undeva in zona Calugareni, sunt depășit (once again... Lucrul asta nu se intampla asa des cand conduc ceva cu 4 roti
) de doi tataici... Amandoi cu MTB, roti de MTB. La fel intram in vorba, le zic ca-s leșinat (si cam asa eram) ca ma întorc de la Ruse, la care ei auzind asta: hai in plasa, sa te ducem noi pana mai in fata! Deja am zis ca l-am luat pe Dzeu de un picior (a fost vand de fata si la dus si, culmea, si la întors) accept imediat. Dupa primul km le multumesc si le urez drum bun. De ce? Cei 2 cu MTB 100% nu mergeau "dăcât" cu 30-31km/h.
Concluzie? Nu mi-am luat bike nasol (desi o semi cursiera poate ar fi fost mai tipul meu), ci n-am antrenament. Daca doi tataici pot merge cu 30+ pe niste MTB, eu, care sunt si mai tânăr si, teoretic, si mai sanatos, ar tre sa nu am nicio problema!
Destul cu vorbăraia, cateva poze de astăzi.
- la intrare in BG
- putina "hidradatare"
- acum realizez ca am pozat dejeaba, având in vedere istorioara cu cei 2... (Media Dristor - Ruse - Centru)
- un desert genial!
- desi n-are nicio luna, am împlinit deja 555,55km pe drumul de întoarcere
- un zâmbet extrem de forțat... Acasa
- datele despre tura
- mi-e dor de un smite...asa ca sa ma laud putin
Concluzia: drumul de Ruse nu este unul usor (dpmdv), dar destinația pe mine ma atrage (mai ales cârciuma de la capătul "firului")
P.S. Sper sa nu va fi plictisit prea rau
Sent from my