Salut si bine v-am regasit
Apropo de tura propusa de Mikel - Cerasu /Maneciu:
E foarte frumoasa; eu am facut o parte din ea ( datorita faptului ca "tara" mea e la Drajna de Sus). Acum sunt la tara, exact in zona, dar asa cum zicea si Nic-Nic, maine ploua.
Traseul e superb dar destul de dur, datorita faptului ca sunt 1300m diferenta de nivel. Dar poate saptamana viitoare, daca mai sunt doritori, o putem face.
Apropo de "4 pedale" a lui Riders Club de la Baneasa: Eu m-am inscris la MIXT, bineinteles, am partener pe Ilinca
. Si un pont: Puteti face rezervarea acum, fara sa platiti, ca sa fie mai ieftin. Eu deobicei platesc cu o sapt inainte de concurs.
Si pentru antrenament va recomand iarasi un circuit fumos - cel standard - la Paulesti, pe 30 august: "Livada cu ciresi" - tot a lui Riders Club.
La ambele ne vom vedea la start.
Oricum sper sa ne revedem curand la o intalinire; de sapt viitoare sunt din nou in Bucuresti ( dupa o bine-meritata vacanta precedate de 2 luni infernale de munca in care mi-am cam vazut casa in poze
).
Toate bune tuturor; o sa imi reiau bunul obieci de a frecventa macar de 2-3 ori pe saptamana forumul
.