Autor Subiect: Intalnire sportiva - bicicleta / bike  (Citit de 65674 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: Intalnire sportiva
« Răspuns #330 : 25.Mar.2014, 12:36:10 p.m. »
Eu ma bag. Masina doar pt provizii nu e necesara, nu mergem prin desert sa avem de carat cantitati mari,mancare si apa gasesti in fiecare localitate, intre ele apa din bidonas.

Pt abandon, sau defectiuni ce nu se pot remedia pe loc, da, ar fi utila masina, dar nu trebuie sa vina dupa noi toata ziua, doar sa avem un sofer (prieten, familie) dispus sa vina dupa noi.  Sau daca abandonezi, iei rata pana acasa.

Traseul lor iarasi nu ma incanta, urat si destinatie proasta. Ceva interesant ar fi https://goo.gl/maps/eLR2P
  • SX4 1.5
Alex

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • Gen: Bărbat
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #331 : 25.Mar.2014, 01:48:42 p.m. »
Stai ca poate nu am inteles bine.
@ Cristi; tu te referi la drumul spre mare organizat de prosport ( Lucian Mandruta) ? Sau sa mergem noi de capul nostru ? Traseul propus de BXXENL e mult mai ok . Pana la Giurgiu e OK, am fost la o tura acum 2 sapt pana la Uzunu  - pe o cursiera a unui prieten - soseaua e larga. Iar pe jos pe langa Dunare e OK.
Daca mergem noi, atunci nu imi fac problema de bicileta ( o iau pe "Lucica", cea de oras/trekking). Cand propuneti , daca asta e varianta agreeata ? Si tot la BXXNL: "DA" o masina ar fi necesara in urma, nu sa  setina dupa noi, ci  in caz de asistenta tehnica.
Pe de alta parte, poate ne intalnim maine sa discutam; depinde de vreme, sper sa nu ploua
Today is the first day of the rest of my life

Offline BXXENL

« Răspuns #332 : 25.Mar.2014, 02:25:23 p.m. »
In Mai ar fi super dar nu de 1, un weekend din saptamanile urmatoare, sa nu fie prea cald. Caldura e inamicul nr1 la distanta asta.

Daca alegem sa mergem prin Bulgaria, da, devine necesara o masina de back-up care sa apara in peisaj la nevoie.

Eu de ex as putea pune la bataie smart+soferita, dar nu poate cara decat 2 biciclete pe acoperis, asa ca trebuie sa fiti hotarati sa terminati tura, sau sa abandonati utilajul daca nu mai sunt locuri  :-))
  • SX4 1.5
Alex

Offline eduard_b

• Sr. Member
« Răspuns #333 : 25.Mar.2014, 03:31:24 p.m. »
de abandonat nu se abandoneaza, decat daca sunt probleme tehnice grave. Bicicleta mea e simpla, nu prea se strica.  O camera , petice, un "desfacator de lant' ..se pot pune in masina... chiar si o pereche de saboti.
In mai: pe 11 este Prima evadare si pe 24 este cursa de la Caldarusani ( foarte frumoasa deasemena):
http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/la-broaste
Oricum mai vorbim si poate ne mai strangem. Nici mie nu-mi place la mare de 1 Mai  :(
Ar fi bine sa fim mai multi, poate ne strangem. eu as avea masina, dar fetele mele nu conduc ( Sotia nu are permis , iar cea mica ar conduce, dar nu are voie - are doar 14 ani  :D.
Oricum, am un portbagaj "Tule Clip" on care se aseaza pe haion in 30 sec si poate cara 3 biciclete.

Offline BXXENL

« Răspuns #334 : 26.Mar.2014, 12:48:30 p.m. »
Deci avem cu ce ne descurca, masina mea cele 2 locuri de sus +tule clip pe haion ne sunt suficiente.

Mai trebuie sa ne alegem un weekend si sa ramanem cu el, ca sa ne putem lua liber/rezolva problemele din timp.

Propuneti un weekend in care ati putea, sau daca e unul in care stiti sigur ca nu puteti, spuneti sa il scoatem din schema
  • SX4 1.5
Alex

Offline eduard_b

• Sr. Member
« Răspuns #335 : 31.Mar.2014, 02:13:37 p.m. »
nu am uitat de propunere, asa cum am spus, pare foarte tentatnt. Am stat sa ma gandesc pentru o data anume, dar nu-mi vine nimic in cap datorita programului de la servici.  - in ultimul timp am cam neglijat intalinirile tocmai datorita programului meu " in hopuri". De accea imi este foarte greu sa stabilesc / propun eu  data. Am vrut sa vin miercurea trecuta la intalnire ( in Bucuresti), dar m-a prins 20.30 pe la birou... :(

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #336 : 09.Apr.2014, 10:27:54 p.m. »
Sa ne antrenam zic :D
Sambata are cineva chef de un mic antrenament?
Meanwhile...cine ma ajuta si pe mine cu recomandari pentru o bicla trekking gen...cu care sa am ce face in expeditia asta :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #337 : 10.Apr.2014, 08:25:08 a.m. »
dupa cum arata vremea poate duminica sa mai fie ceva sanse de antrenament

Offline eduard_b

• Sr. Member
« Răspuns #338 : 17.Apr.2014, 02:51:55 a.m. »
Sa ne antrenam zic :D
Sambata are cineva chef de un mic antrenament?
Meanwhile...cine ma ajuta si pe mine cu recomandari pentru o bicla trekking gen...cu care sa am ce face in expeditia asta :D
eu pot sa-ti spun ce trebuie sa aibe: roata mare 28" sau 29. Cauciucul nu trebuie sa aiba crampoane daca mergi pe asfalt. Eu prin oras ma deplasez cu o bicleta de treking cu roti de 700X40 ( Merida V10 - cel mai simplu model). Are si amortzor in sa  :D. Cursa furcii e scurta, si nu-ti trebuie mare.
Poti opta foarte bine si pentru un MTB big 29er pe care o sa pui niste cauciucuri de asfalt. Furca trebuie sa fie blocabila, ca sa poti merge foarte bine pe sosea -. Si bineinteles va fi si ..regina muntilor, cu cauciucurile de rigoare  >:D<.

Offline eduard_b

• Sr. Member
« Răspuns #339 : 17.Apr.2014, 03:51:48 a.m. »
dupa cum arata vremea poate duminica sa mai fie ceva sanse de antrenament
am facut un antrenament sambata in padurea Cernica de vreo 30km  :D LA ziua B de la Riders Club. Nu am terminat cei 60km ai cursei. Defapt, pe traseul lung nu au terminat decat 51 de baieti si  2  fete ( de la profesionisti ). Cand am ajuns acasa si mi-am splat hainele (cu furtunul in cada)  si mi-a ramas nisip /pietris  cat sa pun de o fundatie temeinca  :D
A fost frumos...ploia si noroiul fac bine la.... "psihic"
« Ultima Modificare: 17.Apr.2014, 03:56:08 a.m. de eduard_b »