Autor Subiect: Ofensiva BlackBerrry: BlackBerry Z10  (Citit de 2881 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Ofensiva BlackBerrry: BlackBerry Z10
« : 12.Mar.2013, 05:03:11 p.m. »
In excursia din acest weekend am avut ocazia sa pun mana pe noul terminal al canadienilor de la BlackBerry (apropo, am inteles ca au renuntat la denumirea RIM din moment ce produc un singur brand si au adoptat ca denumire a companiei chiar numele de BlackBerry) si anume Z10.
La prima vedere pare un iPhone in haine canadiene, adica mai groase :P, fara unibody si parca n-as fi ales plasticul pentru acest terminal ce se vrea a fi flagshipul companiei.

In Turcia mi-a parut rau ca n-am avut mai mult timp sa-l descopar, dar un apel primit in timp ce asteptam sa intru la Galata Tower, ma anunta ca sunt fericitul castigator al promotiei ORANGE ROMANIA - un terminal BlackBerry Z10.
Desi in general nu astepti sa te intorci dintr-o vacanta, eu d-abia asteptam sa pun mana pe 'micut' sa vedem ce stie in comparatie cu iPhone 5 si de ce nu cu fratiorul mai in varsta, BlackBerry Bold 9900.

Asadar, incepand de astazi am 30 zile la dispozitie pentru a testa produsul cu care canadienii spera sa revina acolo unde au fost, adica pe podiumul telefoanelor tip smartphone.

Daca aveti idei de teste, comparatii, etc nu ezitati. Pentru cei interesati la intalnire voi veni cu el, deci va puteti juca cu el si evident face comparatii intre terminalul vostru actual si jucaria noua de la BlackBerry.

P.S. Momentan nu il pot testa pentru ca nu am adaptor nanoSIM - microSIM.  #:-S
« Ultima Modificare: 12.Mar.2013, 05:23:35 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Ofensiva BlackBerrry: BlackBerry Z10
« Răspuns #1 : 16.Mar.2013, 03:01:26 p.m. »
Si am reusit sa fac rost de adaptorul mult dorit  B-)

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rzapo

Re: Ofensiva BlackBerrry: BlackBerry Z10
« Răspuns #2 : 24.Oct.2013, 09:00:43 p.m. »
eu il am si chira sunt,,dependent,, de el. voi avea in scurt timp si un iphone 4s.. atunci voi putea face comparatie.
atentie la net.. nu e la fel ca sistemul rim... nu il tine activ mereu si ajungi cu bateria si la 2 zile :) altfel.. ajungi cu contul gol...  operatorul nu te informeaza.. am patit-o :)
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan