Autor Subiect: Facebook vrea sa-l folosim din ce in ce mai MULT  (Citit de 30506 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Facebook vrea sa-l folosim din ce in ce mai MULT
« : 25.Feb.2013, 08:24:53 p.m. »
Asa cum spune titlul, sub pretextul vrem ca oamenii sa comunice mai usor si cat mai "gratis" Facebook a anuntat Free Facebook Data pentru anumiti operatori cu care Mark are semnate parteneriate deja.
Ei zic ca noi comunicam din ce in ce mai mult via Facebook. Asa sa fie?

Sursa

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Online NicNic

Re: Facebook vrea sa-l folosim din ce in ce mai MULT
« Răspuns #1 : 25.Feb.2013, 08:43:20 p.m. »
Facebook, Google+  si alte site-uri de socializare sau comunicare, inca nu ma pot convinge sa le folosesc, atat timp cat refuza sa-mi acorde dreptul de a ma inscrie cu numele meu real si complet!

Hello,

After reviewing your appeal, we have determined that your name does not comply with the Google+ Names Policy.

We want users to be able to find each other using the name they already use with their friends, family, and coworkers. For most people this is their legal name, or some variant of it, but we recognize that this isn't always the case, and we allow for other common names in Google+ --- specifically, those that represent an individual with an established online identity with a meaningful following. If you haven't already done so, you can provide us with additional information regarding an established identity by re-submitting an appeal that includes references to where you are known by this name either in online or offline settings.

Note that if you're trying to set up a page for a business, band, group, or other organization, please sign up with your own name and then create a Google+ Page. If you're trying to add an alternate name (such as a nickname, maiden name or name in another script), please sign up with your full name; you can add this alternate name (which will appear alongside your full name) once you've signed up.

You may re-appeal with additional information, if you have not already done so. If you're already using Google+, your current name will continue to be used.

The Google+ team.

Ceva similar am primit si de la facebook  (scris privit din spate imi suna prea vulgar...)

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 25.Feb.2013, 08:53:41 p.m. »
Mda...eu folosesc in egala masura WhatsApp cat si iMessage si din ce in ce mai mult Facebook.
  • #romaniaelectrica

Online NicNic

« Răspuns #3 : 25.Feb.2013, 09:02:39 p.m. »
Sunt sigur ca si eu voi sfarsi prin a folosi intens aceste site-uri....

Problema pe care as ridica-o in acest moment este daca o crestere a numarului de utilizatori, pentru oricare din site-uri, are drept scop dezvoltarea comunicarii sau altceva.....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline danib

« Răspuns #4 : 25.Feb.2013, 09:18:14 p.m. »
In ordine folosesc:
Yahoo Messenger
WhatsApp
Facebook

Swift GS 1.2 Bright Red

Offline Leutz

« Răspuns #5 : 26.Feb.2013, 06:36:31 a.m. »
Chestia asta cred ca e doar asa un puseu de PR. Oricum aproape peste tot in lume de multi ani o gramada de site-uri/retele sociale sunt in astfel de combinatii cu operatorii de date/telefonie. Dar lucrurile nefiind etichetate in mod formal ca o contributie a vre-unei entitati anume, se baga FakeBook cu mare forta in seama si la nivel de imagine peste ani si ani lumea va fi sti ca NUMAI datorita initiativei avuta de sus-numitul Mark&Co in 2013 oamenii au putut sa-si traficeasca gratuit vietile pe internet  :)

Deci eu unul cred ca mare crestere de trafic nu o sa mai aiba, oricat s-ar stradui. Si-au cam atins limitele ... care este ...

Ca si suport pentru ce-am afirmat mai sus:

In Aus traficul de tip social-network (nu sunt chiar toate site-urile, dar cele mai importante da, gen Facebook, Twitter ... ) e gratuit si nelimitat pe retelele mobile la orice tip de abonament/cartela de multa vreme.
Eu am de cand am ajuns aici (2010) abonamentul de telefon cu convorbiri si date incluse (limitat) + trafic Facebook si inca cateva gratuit si nelimitat. Mai am si o cartela prepaid de date, cu aceleasi conditii pentru Facebook&Co.

In Japonia anilor 2005-2008 operatorii de telefonie/date erau in parteneriate cu entitatile tip FB chiar mult mai avansate decat simpla renuntare la banii pe trafic. Eu eram pe vremea aia la operatorul care functiona cu Yahoo (YM, YMail ... si toate celelalte). Un alt operator functiona cu Google (gMail, gTalk ... s.a.m.d.) ... si tot asa. Lucrurile mergeau pana la butoane fizice pe telefon (ale mele aveau buton de Yahoo  :D care deschidea automat aplicatiile din suita Yahoo). Acum cand am fost in decembrie n-am fost atent la ce se mai intampla, insa banuiesc ca lucrurile au avansat corespunzator cu schimbarile de pe piata din ultimii ani si nu-mi inchipui ca sunt in nici un fel sub Australia (care e cea mai slaba piata de telecomunicatii din cate am vazut pana acum - si tehnic si servicii).
« Ultima Modificare: 26.Feb.2013, 06:56:14 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #6 : 26.Feb.2013, 08:41:47 a.m. »
Ce ghini ca operatorul meu nu ofera trafic "moka" ptr Facebook&Co :D

• #romaniaelectrica

Offline edy70

« Răspuns #7 : 26.Feb.2013, 10:11:25 a.m. »
Off-topic .... dar cat de cat la subiect. Matrix-ul face pasi mici dar siguri.
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline miocrl

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
Facebook vrea sa-l folosim din ce in ce mai MULT
« Răspuns #9 : 02.Iul.2013, 01:33:37 a.m. »
Păi tre sa-l introducem, nu? Ce e de făcut?

• #romaniaelectrica