Autor Subiect: Trancanit la >170km/h  (Citit de 4941 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Trancanit la >170km/h
« Răspuns #20 : 28.Dec.2009, 04:29:25 p.m. »
intotdeauna la viteza asta suna sa? sau e ceva aleatoriu. azi suna maine nu

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #21 : 28.Dec.2009, 05:56:34 p.m. »
E 100% aleatoriu.. Mai degraba influentat de intensitatea sau de directia vantului decat de viteza.. dupa cum se vede din filmulete, la fel cum trancane la 110, trancane si la 150... si de asemenea se poate si la 160 fara trancanit daca nu este vant. Directia este impecabila, capota buna.. Alte pareri?? Oricum am trimis filmarile la service, acum astept raspuns..

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #22 : 28.Dec.2009, 06:39:38 p.m. »
doar o parere: poate numarul nu e prins bine in fata si la viteza ''mare'' + vant lateral sau frontal rezulta sunetul (care nu e dintre cele mai placute).
keep us posted
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

« Răspuns #23 : 28.Dec.2009, 06:46:32 p.m. »
doar o parere: poate numarul nu e prins bine in fata si la viteza ''mare'' + vant lateral sau frontal rezulta sunetul (care nu e dintre cele mai placute).
keep us posted

sincer sa fiu, prima data am verificat numarul.. este strans bine, si mai si este legat cu cureluse cu auto-strangere din palstic..

va anunt cand rezolv.. oricum... si pe filamre se aude un zgomot mai degraba metalic decat palsticat

Offline BXXENL

« Răspuns #24 : 28.Dec.2009, 08:29:48 p.m. »
Scut ceva ai? Antena sigur nu loveste?
  • SX4 1.5
Alex

razak

• Vizitator
« Răspuns #25 : 28.Dec.2009, 11:50:34 p.m. »
dupa sunet eu zic ca e 1000% antena, se aude cum pacane in plafon, urca in sus si iar loveste plafonul.

baga un test cu antena ridicata cat mai sus si vezi daca se aude :D

« Răspuns #26 : 29.Dec.2009, 09:16:13 a.m. »
Scut ceva ai? Antena sigur nu loveste?

Nu am scut! Antena e primul lucru pe care l-am verificat pentru ca mai citisem postul asta cu trancanitul la 170 cu mult inainte sa mi se intample.. Si stiam ca e primul lucru care terbuie verificat.. Este asezata la 45 de grade inca de cand e cumparata masina. Zgomotul se aude de sub capota.. O sa fac azi un test cu antena complet scoasa ca sa fie eliminata complet problema din discutie.. De asemenea am programare la service pe 4 ian. Oricum o sa merg cu maxim 80 kmh pana aflu ce e.. sa nu ma trezesc cu vreo roata sarita..

Post Merge: 29.Dec.2009, 09:18:16 a.m.
dupa sunet eu zic ca e 1000% antena, se aude cum pacane in plafon,

O sa bag test cu antena complet scoasa.. Dar nu o sa mai incerc la viteza din filmari.. Sa nu am surprize.. Desi directia o simt in stare perfecta, rotile sunt bine stranse, echilibrate.. nu stiu ce poate sa fie..
« Ultima Modificare: 29.Dec.2009, 09:18:16 a.m. de Alex-Swift 1.3 GLX »

Offline ATA

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #27 : 29.Dec.2009, 11:04:56 a.m. »
Alex, verifica claxonu care este pe partea stanga langa proiector jos. Vezi poate s-a slabit iar aerul care intra la el il misca si troncane  :dknw:
'09 Suzuki Swift 1.3 16v GLX SE 92hp

жалюзи вертикальные

« Răspuns #28 : 29.Dec.2009, 01:57:26 p.m. »
Mama ei de treaba... Am gasit problema.. Am urcat masina pe o rampa si cum ma uitam eu pe dedesubt, am vazut undeva in dreptul planetarelor 2 bucati de plastic [garantat cu rol de protectie]. Ei bine, ele sunt prinse in suruburi, mai bine spus doar una din ele era. Cea de a doua abia se mai tinea intr-un surub, si ala desfacut pe jumatate.. Am cautat un surub prin scule, l-am strans gospodareste, l-am strans si pe cel care era desfacut pe jumatate si apoi iarasi test.. Se pare ca acolo era problema.. La viteze mai mari, cand si curentii sunt mai mari, plasticul semi-desfacut intra intr-un fel de vibratie si dadea zgomotul ala urat.. Daca aveti o rampa la dispozitie puteti sa mai verificati odata la juma de an sau un an suruburile alea, sa nu le pierdeti ca mine pe traseu. Multumesc pentru interes si pentru sfaturi..

Offline BXXENL

« Răspuns #29 : 29.Dec.2009, 02:02:39 p.m. »
 :good:  :clap: Bine ca s-a rezolvat.
  • SX4 1.5
Alex