Autor Subiect: Trancanit la >170km/h  (Citit de 4942 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Trancanit la >170km/h
« Răspuns #10 : 30.Mar.2009, 11:28:23 a.m. »
masina mai are si alte bube dar pe ansamblu, o iubesc.

Bine-ai venit in club!

Ce masina? :) O sa te rog sa-ti treci si tu locatia la profil (eventual si varsta, daca vrei) si masina la semnatura. Merci ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gabin

« Răspuns #11 : 30.Mar.2009, 12:10:13 p.m. »
Fiind primul meu post pe acest forum, va salut!

Gabin, daca ai acelasi nick ca in alta parte, noi ne cunoastem f bine deja, si nu am uitat ca trebuie sa-ti dau o bere!

Da, tot eu sunt :) Bine ai venit, sa bagi si tu un topic la jurnal de bord sa ne spui ce modif ai mai facut la masina ;)
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline 1nu

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #12 : 11.Aug.2009, 11:07:35 p.m. »
Ma bucur ca nu sunt singurul care a avut problema asta cu antena. :))) Prima data cand am auzit trancanitul eram proaspat iesit din rodaj asa ca evident am zis ca era de la motor si am tras repede pe dreapta. Ma si vedeam cu ea la garantie. De-abia a doua oara m-am prins ca era de la antena, si cand am ridicat-o mi-am dat seama ca mai aveam putin si o pierdeam, pentru ca se desurubase de la atata trancanit :)))

Morala: ridicati antenele-n aer.

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #13 : 28.Dec.2009, 10:34:08 a.m. »
Problema cu trancanitul la viteza mare am inceput si eu sa il am de vreo 2 zile.. Prima data l-am auzit pe 26 dec, cand ma indreptam de la Roman catre Iasi, pentru a ajunge la intalnirea regionala. Mie zgomotul mi se pare ca se aude de sub capota, mai exact in parte din fata a masinii, nicidecum la antena.. O sa verific suruburile din zona cand o sa gasesc o rampa sa o urc putin.. Deasemenea am inregistrat pe telefon zgomotul scos. Daca cineva e interesat, pot sa il uploadez, poate facem ceva constructiv.. Am mai sesizat ca se aude mai ales cand esti in "camp deschis"la 120-130 km/h iar in zona "depresionara" la 145-160 km/h..

razak

• Vizitator
« Răspuns #14 : 28.Dec.2009, 11:29:19 a.m. »
cred ca tine foarte mult si de viteza vantului :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #15 : 28.Dec.2009, 11:35:20 a.m. »
Un anunt publicitar executat dintr-un carton, pus sub stergatorul stinga  si nevazut de mine. La viteza, acesta incepea sa filfiie in grila de plastic prin care intra aerul rece producind o asa zisa bataie.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

« Răspuns #16 : 28.Dec.2009, 12:06:25 p.m. »
Am uploadat video.. Sper sa se inteleaga bine azgomotul macar in unul din ele

http://www.youtube.com/v/5m5cSkVjjNY&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1

http://www.youtube.com/v/kOplCXPpbbU&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1

astept pareri.. Cine a mai patit "treaba" asta si cum se rezolva?

PTR

• Vizitator
« Răspuns #17 : 28.Dec.2009, 02:58:08 p.m. »
 S-ar putea sa fie de la capota. Cu capota inchisa apasa pe ea si dc se misca prea mult incearca sa ajungi in service sa o regleze, iar daca poti sa o rezolvi singur.

Offline ATA

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #18 : 28.Dec.2009, 03:07:21 p.m. »
E sunet metalic. Verifica ceva de sub capota. Tija care sustine capota cand e deschisa  sau alte lucruri care au parti mobile. Eu nu am intalnit asa ceva pana acum la Swiftul meu  :dknw:
'09 Suzuki Swift 1.3 16v GLX SE 92hp

жалюзи вертикальные

« Răspuns #19 : 28.Dec.2009, 04:27:36 p.m. »
S-ar putea sa fie de la capota. Cu capota inchisa apasa pe ea si dc se misca prea mult incearca sa ajungi in service sa o regleze, iar daca poti sa o rezolvi singur.

E in stare perfecta.. De cand am masina am ridicat-o doar de vreo 5 ori ca sa adaug apa pentru parbriz..

Post Merge: 28.Dec.2009, 04:28:54 p.m.
E sunet metalic. Verifica ceva de sub capota. Tija care sustine capota cand e deschisa  sau alte lucruri care au parti mobile. Eu nu am intalnit asa ceva pana acum la Swiftul meu  :dknw:

Si tija e bine prinsa.. o sa ma mai uit.. Ideea e ca face zgomotul asta doar cand bate vantul mai puterni.. se vede si din filme.. ca in unul din ele incepe sa troncane la 120, in celalal la 150.. si mai am un filmulet in care e la 160 si nu troncane deloc.. frustrant