Autor Subiect: Trancanit la >170km/h  (Citit de 4940 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabin

Trancanit la >170km/h
« : 06.Mar.2009, 01:22:24 p.m. »
Azi dupa ce mi-am recuperat masina de la bunul meu tata, m-am dus pe A1 sa ii dau putin ca nu se mai putea, trecuse deja o saptamana. Am observat ca incepand cu 170-180km/h incepe sa troncane ceva in partea din fata a motorului. Aveti idee ce ar putea fi?
Saptamana viitoare oricum ma duc cu ea, iar la service pt ultimele retusuri si probabil ca o sa ma lamureasca baietii de acolo si sper sa si rezolve problema.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

PTR

• Vizitator
Re: Trancanit la >170km/h
« Răspuns #1 : 06.Mar.2009, 06:02:13 p.m. »
 Poti verifica daca suruburille cu care e prinsa bara in partea de jos sunt stranse. Sau mai bine verifica sa fie prezente si stranse toate suruburile unde au lucrat.
 De asemenea verifica inclinarea antenei, la aprox 45 garde e cel mai bine. Eu o aveam lasata aproape complet si nu stiam ce trancane la viteze peste 170... :)
« Ultima Modificare: 06.Mar.2009, 06:04:14 p.m. de PTR »

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #2 : 07.Mar.2009, 08:49:16 a.m. »
Da,si eu m-am speriat cand tot pe la 170 a inceput sa se auda ceva tare,dar se auzea pe plafon.Si intr-adevar,era antena.Merita sa incerci.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline gabin

« Răspuns #3 : 08.Mar.2009, 10:40:15 p.m. »
Ms de sfaturi, asa a fost :D Era antena bato vina! #:-S
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #4 : 09.Mar.2009, 01:27:23 a.m. »
Sambata i-am "dat" si eu pana la 170 de km/h , nimic suspect .. muzica la vol 25 .. se discuta normal in masina .. e destul de "sigilata" ..
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 09.Mar.2009, 01:32:59 a.m. »
Va rog sa nu incepeti cu povestiri gen top speed si alte rachete. Discutam ontopic!
Multumesc.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 09.Mar.2009, 08:13:07 a.m. »

ma bucur ca ai gasit cauza zgomotului... la service sigur decartai vreo ora de manopera   :)

Offline gabin

« Răspuns #7 : 09.Mar.2009, 11:21:46 a.m. »

ma bucur ca ai gasit cauza zgomotului... la service sigur decartai vreo ora de manopera   :)
Nu, nu, o faceam pe garantie :D

PTR

• Vizitator
« Răspuns #8 : 09.Mar.2009, 01:39:58 p.m. »
 Cred ca ziceau ca era din vina ta ca ai umblat la inclinarea antenei si nu se poate remedia pe garantie  =))

Offline supafly

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #9 : 30.Mar.2009, 11:25:39 a.m. »
Fiind primul meu post pe acest forum, va salut!

Gabin, daca ai acelasi nick ca in alta parte, noi ne cunoastem f bine deja, si nu am uitat ca trebuie sa-ti dau o bere!

Revenind on-topic, si eu am niste zgomote enervante in bord, care se aude la fiecare trepidatie mai insemnata.  seamana cu un fir care "flutura" inauntru si se izbeste de plasticul bordului, foarteeee enervant... alste sunete ciudate le-am observat cand iau hopurile de incetinire din unele locuri pe strazi, unde "fasaie" tare . banuiesc ca sunt amortizoarele. cam asta pe parte a de zgomote, masina mai are si alte bube dar pe ansamblu, o iubesc.
Suzuki Swift Sport 2007