0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Pe cele ATE le-am luat de aici: http://www.epiesa.ro/placute-frana-suzuki-sx4-gy-1.6-vvt-4x4-ate-13.0460-2715.2/32073/10130/art-1008107/
@Laurentiu: Am pastrat si placutele vechi, lamelele nu mi le-a schimbat. Asa ca, daca scartaie din nou, pot sa incerc si varianta asta.
Eu am schimbat originalele in jur de 30.000km, am pus TRW si acum am 80.ooo+, nu am mai auzit scartzaituri, si atat placutele cat si discurile arata f bine inca.Atunci cand te duci la spalatorie, roaga-i sa insiste un pic cu jetul pe roata, sa iti curete bine tot praful de placuta, si atunci cand franezi, incearca sa folosesti frana de motor nu cea de picior pt incetiniri minore(anticipezi traficul, pastrezi un pic de distanta), si pt oprire sa franezi ferm (obs ca in 100m coloana stationeaza, ridici complet piciorul de pe acceleratie, si cand te-ai apropiat destul franezi ferm pana la 1km/h, cand ridici piciorul aproape de tot de pe frana, ca masina sa nu se opreasca si sa inghete pe loc (sa dea in nas), ci sa ruleze ultimul metru incet incet.In felul asta faci si economie de combustibil, si de frane,si nici nu mai scartzaie.