Autor Subiect: Un sfat in caz de accident  (Citit de 3544 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Un sfat in caz de accident
« Răspuns #10 : 02.Apr.2019, 08:00:27 p.m. »
Inteleg ca n-a fost tamponare, ci doar te-ai ferit de el si ai intrat in bordură. Dacă n-ai camera sau martori, cam greu sa-ti dea politia dreptate.
Vezi cât costă îndreptarea jentii si daca se poate face in siguranta. Dacă costa mai putin decât fransiza (daca o ai) nu merita sa bagi Casco. La anul iti va creste pretul poliției daca nu dovedești vinovatul.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #11 : 02.Apr.2019, 08:10:21 p.m. »
Eu mi-am reparat o janta de aliaj  la saab  si a costat cam 150 lei cu tot cu echilibratul celorlalte, daca vrei vopsire electrostatica e mai mult
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Tatallor

« Răspuns #12 : 02.Apr.2019, 08:19:54 p.m. »
Am fost la tamponari si ne-am uitat la un video cu momentul incidentului insa din pacate doar capota masinii mele se observa in imagini, si doar atunci cand is oprit pe trotuar. Chiar astazi vroiam sa-mi pun anvelopele de vara cu jantele din aliaj, insa n-am mai avut timp. Casco nu am.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

« Răspuns #13 : 02.Apr.2019, 08:24:10 p.m. »
Atunci asta e.
Sa verifici si geometria

Offline Tatallor

« Răspuns #14 : 02.Apr.2019, 08:25:59 p.m. »
Ai avut dreptate hippo, a vrut sa ma fugareasca repede, ba sa ma mai si traga de urechi ca daca erau pietoni pe trotuar cand am facut manevra aia. Pana la urma s-a linistit si a devenit ok, a sunat un coleg de la monitorizari si ne-a trimis ce s-a vazut pe filmare, adica nu mare lucru. Presupun ca nu-i nevoie sa merg pentru asta in reprezentanta, nu?

Offline steph

« Răspuns #15 : 02.Apr.2019, 08:40:50 p.m. »
Inteleg ca nu a fost contact. Au intrebat si colegii mai sus parca.

Fa o geometrie pentru linistea ta si daca janta nu merge intreptata, una noua si aia e. Clar nu e nevoie de reprezentanta. Pentru geometrie mergi la un centru mai rasarit gen Auto Soft.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

« Răspuns #16 : 02.Apr.2019, 08:43:37 p.m. »
Un centru specializat e o idee buna, mie la fostul sx4 reprezentata mi-a reglat in balarii geometria, dupa rechemarea pt schimbarea casetei de directie si am aruncat 2 anvelope

Offline Tatallor

« Răspuns #17 : 02.Apr.2019, 08:47:36 p.m. »
Nu a fost contact steph, am evitat la limita incalecand o bordura inalta. Voi merge insa sa fac geometria si sa verifice si janta. Multumesc mult pentru raspunsuri.

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #18 : 02.Apr.2019, 08:55:26 p.m. »
Sa verifici si cap de bara, rotula, bucserai,...care o fi sistemul de directie.......ca din socul cu bordura  se poate sa apara o bataie, un joc, un cloncanit
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

The following users thanked this post: Tatallor

Offline ntire2000

« Răspuns #19 : 02.Apr.2019, 09:36:11 p.m. »
@Tatallor, pune-ti o camera de bord, ce naiba, costa de la 200 de lei în sus.
daca ai stii de câte griji te scapa o filmare la momentul potrivit.
în cazul de fata e pretul unei jante, corect?
cum mi-a zis mie un avocat, nu este admisa în instanta dar conteaza foarte mult în formarea parerii unui judecator asupra vinovatiei uneia dintre parti.

PS: peste câteva mii de km sa nu te miri daca-ti pica brusc planetara, o spune unul patit care a luat o groapa crunta la 100 km la ora, la momentul ala totul parea în regula.

@Yooo, o asemenea cârpeala o faci la o dacie 1300, nu la o masina de un an jumate.
parerea mea.
bucata care ti-au "plantat-o" masinii tale a fost dintr-o aripa noua sau din ceva dezmembrari?
ca altfel nu vad logica pentru care ai decupa dintr-o aripa noua doar o bucata.
doar daca aripa aia nu va fi un "donator" si pentru altul patit ca tine si atunci se va factura de doua ori.  B-)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού