Autor Subiect: distributie grand vitara 1.9 ddis  (Citit de 29754 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Garett

Re: distributie grand vitara 1.9 ddis
« Răspuns #30 : 25.Feb.2013, 02:03:53 p.m. »
Fix din ala mi-au pus si mie.
Nu stiu cat este de bun sau nu dar service-ul de la care l-am luat si l-au si montat mi-a dat garantie 60k km pentru el.
La fel si pentru Logan, tot Contitech mi-au pus si tot 60k km garantie.

L.E. Am gasit in agenda ce am schimbat:
Kit distributie 345 RON,
Pompa apa 130 RON
Curea accesorii + role 100 RON.

Cu tot cu revizia propriu-zisa toata povestea a costat 1252 RON

« Ultima Modificare: 25.Feb.2013, 02:10:57 p.m. de garett »
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline coq

« Răspuns #31 : 27.Feb.2013, 11:16:57 p.m. »
...da si eu trebuie sa fac distributia zilele astea, deocamdata am luat o oferta de la un amic care lucreaza intr-un service mai micut...

Din cate imi aduc aminte ca si producator este "nipparts". Setul in mod normal contine doar cureaua de distributie si bratul cu rola intinzatoare exact cum mentiona si "dafimoto" mai sus... acum nu stiu ce sa spun despre alte elemente care se pot schimba. Cand voi ajunge in acel moment si o sa desfaca distributia ma voi consulta cu el pentru ca am incredere, daca mai trebuie... sau se merita schimbat si altceva pe langa cele uzuale  ;)
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline quicksand

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #32 : 03.Mar.2013, 02:07:28 p.m. »
schimbat la galati distributie (curea, toate rolele, intinzator, capac pompa apa)  + ulei(castrol edge) + filtru de ulei +filtru de motorina +placute de frana. inclusiv manopera (5-6 ore) aproximativ 2000 RON. Cu toate piesele livrate se rezolva intr-o zi. (Garantie 2 ani/numar de km pentru piese si manopera). nu sunt acasa zilele astea ca sa citez din factura dar voi reveni cu datele exacte si numele service-ului in curand. Ca si observatie, rolele in cauza erau deteriorate, una chiar avea rulmentul dus de tot si incepuse sa faca un zgomot teribil), celelalte  aveau deteriorat, sau lipsa capacul de plastic ce protejeaza rulmentii de murdarie, am facut asta la 110.000km, pt. cei ce schimba la timp (75.000-80.000km) recomand si inlocuirea rolelor sau macar verificarea integritatii acelor capace deoarece orice nisip sau murdaie patrunde la rulmenti duce la o deteriorare accelerata. Din ce mi s-a spus numai rolele de origine suzuki se livreaza cu capac cu tot, iar capace separat nu am gasit nicaieri.
Schimbul ulei de transmisie din grupul spate, cutie de viteze si cutie de transfer e relativ simplu, oricine are acces la un garaj cu "groapa" isi poate rezolva singurel operatiunea, pentru grupul fata nu am reusit sa ii dau singur de capat accesul la dopul de drenaj si cel de umplere fiind foarte dificil, si l-am efectuat la service.