Autor Subiect: Manuale Suzuki Ignis  (Citit de 132812 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mihaiJusty

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Cluj-Napoca
Re: Manuale Suzuki Ignis
« Răspuns #110 : 30.Mar.2022, 02:38:34 p.m. »
Salut! Am parcurs forumul dar nu am mai gasit un link valid pentru manualele de Ignis 2006 1.3 4x4. Daca ma poate ajuta cineva, as fi tare recunoscator (adresa de mail e szekelymihai@yahoo.com) Multumesc!
  • Ignis/Justy

Offline RaduFizz

« Răspuns #111 : 21.Apr.2023, 11:44:46 a.m. »
Salutare grup,
Ieri mi-am achizitionat un Suzuki Ignis 2004 1.3 4X4. Nu am mai avut demult o masina atat de distractiva ! Perfecta de oras, perfecta de overlanding.
As dori sa o cunosc pe "batranica" mea un pic mai bine, in consecinta, as avea nevoie de manualul utilizatorului si eventual un manual de service. Am citit fiecare postare si am incercat fiecare link din thread insa nu am gasit niciunul functional. Ma poate cineva ajuta cu Manualul utilizatorului si manualul de service?
Multumesc anticipat
radudejenar@gmail.com
  • Suzuki Ignis 2004

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #112 : 21.Apr.2023, 11:53:53 a.m. »
Salut si bine ai venit pe forum.
Sper ca actualii si fostii posesori de Ignis vintage sa te poata ajuta.
Daca doresti, iti poti face un Jurnal de bord in sectiunea dedicata, in care sa ne povestesti si sa ne arati poze din colaborarea cu masinuta.

In Brasov locuieste un important membru al forumului nostru, @Muttley , posesor de Ignis Sport.   
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline RaduFizz

« Răspuns #113 : 21.Apr.2023, 12:02:49 p.m. »
Salut si bine ai venit pe forum.
Sper ca actualii si fostii posesori de Ignis vintage sa te poata ajuta.
Daca doresti, iti poti face un Jurnal de bord in sectiunea dedicata, in care sa ne povestesti si sa ne arati poze din colaborarea cu masinuta.

In Brasov locuieste un important membru al forumului nostru, @Muttley , posesor de Ignis Sport.   

Multumesc mult de tot! dupa ce o inmatriculez saptamana viitoare o sa revin cu jurnalul de bord! multumesc frumos!
  • Suzuki Ignis 2004

The following users thanked this post: gabineg

Offline sarica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #114 : 09.Mai.2023, 09:41:58 a.m. »
Salut baieți!Vă rog dacă aveți și puteți să îmi trimiteți manualul de service pt. Suzuki ignis 2 1.3 benzină model 2007 pe adresa de mail sarica2005@yahoo.com.Mulțumesc anticipat!