Autor Subiect: Sugestii dealer  (Citit de 9557 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Sugestii dealer
« Răspuns #30 : 05.Feb.2013, 05:38:34 p.m. »
Vineri m-am intalnit pe Dealul Negru cu un trailer care cara Suzele catre Pitesti si mai departe. Vin "fetele" din Ungaria....
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Drumetul eclectic

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
« Răspuns #31 : 05.Feb.2013, 05:44:45 p.m. »
Nu-i fata mea, că a mea se oprește la Timișoara  :D

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #32 : 21.Feb.2013, 09:31:17 p.m. »
Bizonul meu (nu aşa-l cheamă, asta e culoarea) a ieşit din fabricaţie. De pe linia de fabricaţie, mai corect spus. Sunt mari şanse să fiu la Timişoara sâmbătă, 2 martie.

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #33 : 09.Apr.2013, 03:11:26 p.m. »
Sunt în măsură să vă relatez finalul unei epopei cu iz de telenovelă.
De la mesajul de mai sus a trecut mai bine de o lună, iar mașina este abia la ora la care scriu în drum spre București. Cu timpul îmi devenise destul de clar că cei de la Sara Motors m-au momit cu un preț magnific pentru 4x4 NAVI pentru a-mi lua banii în avans și a-i învârti până la limita suportabilității (mele). Diversele trageri de timp pe motive dintre cele mai năstrușnice - de la testele de calitate la codul roșu de viscol și Paștele catolic - au cumulat peste o lună de întârziere față de termenul și așa destul de larg (o lună) din contract. Dar nici eu nu m-am lăsat doborât de lupta de uzură și am obținut diverse compensații, sub formă de accesorii care oricum erau pe lista de achiziție.

În final timpul de așteptare a fost de 2 luni și 10 zile, iar de la prețul de 13.050 EUR am mai scăzut circa 300 EUR. Bonus - am scutit un drum la Timișoara, mi-o aduc ei în bătătură la mine (alți 100 EUR pe puțin).

De la bun început eu eram mult mai preocupat de un preț bun decât de T.L. Dacă mi-ar fi spus din capul locului: uite, prețul e imbatabil, 13.050 (și într-adevăr așa e, a doua cea mai bună ofertă era de 13.700), dar ai de așteptat 2 luni și 10 zile - probabil că aș fi acceptat, deoarece mașină aveam, nu umblam pe jos. Aș fi stat cuminte în banca mea, numărând cele 70 de zile, fără să mă agit din a 31-a zi, fluturând contractul și cerând compensații. Morala pentru vânzători ? Onestitatea te scutește de pierderi inutile :D

Vânzătorul cu care am discutat și care a fost singurul meu contact cu Sara se numește Petru Artinescu. El este cel care m-a și aburit, dar care a fost și flexibil și deschis la cererile mele. Părerea mea este că a avut misiunea ingrată de a face echilibristică între învârtelile pe care Sara Motors vrea să le facă pe spatele unor clienți și nemulțumirile mele deschise și perfect întemeiate. Îmi pare sincer rău că n-am avut ocazia să-l cunosc și personal, dar e vina lui :)

Recomand Sara Motors celor dispuși la aranjamente non-standard, cu condiția ca totul să fie clar stipulat din start într-un contract beton, dacă se poate văzut în prealabil și de un avocat. Condiție dealtfel indispensabilă oricui alege să colaboreze cu această firmă cu agendă ascunsă.

Cam atât despre subiectul „Sugestii dealer”. Probabil că veți mai auzi despre BIZU pe alte topice.

Offline adrian_r5

« Răspuns #34 : 09.Apr.2013, 03:38:44 p.m. »
Bonus - am scutit un drum la Timișoara, mi-o aduc ei în bătătură la mine (alți 100 EUR pe puțin).
Cum o aduc ... "pe camion" sau "pe rotile ei"  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Leutz

« Răspuns #35 : 09.Apr.2013, 03:39:31 p.m. »
Bun venit si felicitari pentru achizitie.
Pana la urma daca esti multumit de masina, pret ... etc. si nu ai stat sub presiune ca nu ai cu ce circula ... e un "deal" bun.

Despre Sara Motors exista topic-uri dedicate unde se pot citi multe despre ei - bune si rele. Cam toti dealerii/service-urile au topicuri separate pe forum, trebuie doar cautate cu "search". Imi pare rau ca am vazut tarziu topicul asta si nu te-am putut indruma catre ele.
Oricum, acum masina fiind cumparata deja ... te asteptam cu un jurnal de bord in sectiunea dedicata  :). Sunt sigur ca ai ce povesti.

In rest, speram ca masina sa te poarte fara probleme milioane de kilometri si sa-ti aduca satisfactii nebanuite  :)

P.S.
Vad ca la avatar ai o poza cu un kaiac. Daca tu esti acela din barca ... atunci nu ezita sa ne prezinti si aspectele astea legate de tine; eu sunt in mod deosebit pasionat de barci (kaiace, canoe ...) si deci ai cu cine vorbi  :x
« Ultima Modificare: 09.Apr.2013, 03:43:26 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #36 : 09.Apr.2013, 03:58:30 p.m. »
Într-adevăr, una din atribuțiile din fișa postului lui Bizu va fi aceea de port-caiac. Alte atribuții similare: suport mobil de schiuri, transportor operativ de biciclete.

Offline cristidav

« Răspuns #37 : 09.Apr.2013, 04:54:58 p.m. »
Aveam si eu in plan pentru Suzi a mea suporti de biciclete, de schiuri, etc... Dar a aparut alta jucarie mica. Si urlatoare :))
E placut sa afli ca mai sunt si alti pofticiosi de miscare in lumea asta, nu numai burtosi cu gandul la mici si bere :)

http://ferestresprenatura.blogspot.com
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #38 : 09.Apr.2013, 07:10:45 p.m. »
Sunt în măsură să vă relatez finalul unei epopei cu iz de telenovelă.
Iar eu sunt in masura sa fac un ghid al cumparatorului de masina noua. Ce e de evitat, cum sa puneti problema, etc.
Dar trebuie sa ma prinda o zi cu chef, inspiratie... macar sa fac ceva calumea si sa ajute toti viitorii cumparatori.

Beleaua e, asa am facut si eu, abia dupa ce am avut masina m-am logat pe forum  :-))

Offline NicNic

« Răspuns #39 : 09.Apr.2013, 07:25:08 p.m. »

http://ferestresprenatura.blogspot.com

Frumos de tot!

Imi aminteste de tot ce visam (uneori si faceam) la varsta ta...
La mai multe, ca acum trece timpul....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!