Autor Subiect: Sugestii dealer  (Citit de 9561 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Sugestii dealer
« Răspuns #10 : 23.Ian.2013, 11:12:09 p.m. »
Cind au promis ca-ti dau masina  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Drumetul eclectic

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 23.Ian.2013, 11:21:56 p.m. »
30 de zile de la data plăţii integrale. Avansul îl plătesc săptămâna asta, iar restul de bani sper să-i pot da săptămâna viitoare. Ceea ce înseamnă că maşina ar putea veni, teoretic, pe la sfârşitul lui februarie.
Ştiu că nu e un termen nemaipomenit, dar pe de altă parte n-am nicio grabă. Logănelul îşi va face treaba imperturbabil în continuarei. Am avut o ofertă din Bucureşti de maşină pe stoc, exact culoarea aleasă de mine (Bison Brown), dar la un preţ mult mai mare.
Şi chiar dacă aş avea maşina mai repede, tot n-aş folosi-o înainte de instalarea primăverii, pentru că nu mai vreau să dau acum bani şi pe jante + anvelope de iarnă (sunt dealeri care mai au pe stoc setul la promoţie, 2200 RON).

Deci aştept răbdător cele 30 de zile. În timpul ăsta voi învăţa pe de rost seria de şasiu, care-mi va fi comunicată imediat după ce plătesc avansul.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #12 : 24.Ian.2013, 09:03:08 a.m. »
Felicitari si sa te bucuri de ea!
Go Terios!!!:)

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #13 : 25.Ian.2013, 09:26:59 a.m. »
Până acum câteva minute mai era cale de întoarcere, mai puteam să mă răzgândesc, să mă repliez către Stepway, către Duster sau către orice altceva. Dar tocmai am plătit avansul, așa că tre să m-apuc de curățenie în camera copilului (adică în garaj), să întâmpin noul membru al familiei cum se cuvine. Încă nu i-am pus nume. Cică aduce ghinion să-i zici pe nume înainte să se nască  :-S

Offline hugbear

« Răspuns #14 : 27.Ian.2013, 02:26:01 p.m. »
Zi mersi ca nu tre' s-o astepti 9 luni...  :D

Poate cand o veni o sa mai fie ceva zapada. Sa vezi atunci ce parinte mandru o sa fii!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #15 : 27.Ian.2013, 03:10:39 p.m. »
Ca să spun drept, aş prefera să nu fiu aşa de mândru şi să fie vreme de primăvară, s-o pot aduce acasă cu caucioacele de vară cu care vine încălţată. Altfel voi fi silit la o cheltuială pe care o planificasem pentru la toamnă.

Offline BXXENL

« Răspuns #16 : 27.Ian.2013, 11:43:35 p.m. »
Ca ce chestie vine o masina din fabrica in toiul iernii cu anvelope de vara? Cum se presupune ca o vei duce acasa? Pe platforma? Mi se pare foarte aiurea.
  • SX4 1.5
Alex

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #17 : 28.Ian.2013, 10:27:58 a.m. »
Aici ar putea sa intervina partea de servcii a respectivului dealer. O idee ar fi sa-ti propuna schimbarea cauciucurilor de vara cu unele de iarna ( adica sa le opreasca ei pe cele de vara, existand posibilitaea revanzarii lor). Este un lucru pe care clientul l-ar agrea si nu ar plati foarte mult. Problema este ca un delear nu ar dori sa-si complice "existenta" cu un lucru care ar tine mai mult de satisfactia clientului decat de profitul lui ( si aici nu cred ca este vorba de "Suzuki", e general valabila).
In acelasi timp, daca stam sa ne gandim cat de mult au scazut vanzarile de masini noi, nu ar fi greu sa o faca si ar fi un plus pt respectivul vanzator.
De fapt, masina nu e a dealerului, diferenta dintre ei o fac serviciile...
Today is the first day of the rest of my life

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #18 : 28.Ian.2013, 11:08:22 a.m. »
Da, ar fi o idee care ar puncta la impresia artistică, dar în realitate nu cred că m-ar ajuta foarte mult dpdv financiar. Cum eu o să ridic mașina spre final de februarie, nu o să treacă mai mult de o lună , o lună și ceva și o să am nevoie de roți de vară.

Offline miocrl

« Răspuns #19 : 28.Ian.2013, 11:13:58 a.m. »
eu zic ca e mai bine sa vina cu cauciucuri de vara .. pentru ca altfel vei avea cauciucuri de iarna care vor sta si se vor invechi degeaba.
mare atentie cand cumperi cauciucuri de iarna.. sa vezi in ce an sunt produse .. in depozitul dealerilor exista posibilitatea sa gasesti si caucioace destul de invechite